Viimaseid Flora mänge vaadates tundub, et Luigend pole nagu mängus üldse sees. Kas ise ei viitsi eriti rabeleda või lihtsalt formatsioon ei sobi. Vot ei oskagi öelda kumb siis.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas teadlane Vaata postitustJa sel aastal on koosseisu valimisega ikka eriti puusse pandud.
Ja kes meil asemele on tulnud? Logua. Punkt. Ainuke kvaliteeti vähegi omav sissetulek sel hooajal.
Streek ja Adou on totaalne feil, Aloe ja Sapi ebaküpsed ja ma loodan siiralt, et tüüpide edasist karjääri ära ei seksitud selle liigutusega, et nad nii vara ML-i toodi.
Siia otsa veel Lelovi hurraa-stiilis hooaja ettevalmistus ja tulemuseks ongi hooaja viimase kolmandiku eel totaalselt tühjalohviline meeskond.
Tagantjärgi tark ja üleüldse foorumitark on muidugi hea olla, aga... Vanduma ajab, krt.
Kommentaar
-
Otsekohene küsimus: Mida tehti valesti hooaja eelsetes trennides?
Sappineni jalad olid 2kordseks paisunud ehk liialt palju jõudu teinud. Teistest mängijatest ka, et kustutakse ära mängu 60. minuti kanti ehk ei jaksata 90. minutit tempoga mängida. Liiga palju jõudu ja liiga vähe võhma tehtud? Või lihtsalt treeniti kordades suurtemate mahtudega ja mehed ei kannatanud ära ning simplevad nüüd ületreenitusest tekkinud sitas vormis?
Hurdal pole midagi teha, kui mängijad pole selles konditsioonis, mis vaja. Päästa uppuvat laeva on pea võimatu.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustSiia otsa veel Lelovi hurraa-stiilis hooaja ettevalmistus ja tulemuseks ongi hooaja viimase kolmandiku eel totaalselt tühjalohviline meeskond..Algselt postitas HABE Vaata postitustOtsekohene küsimus: Mida tehti valesti hooaja eelsetes trennides?
Sappineni jalad olid 2kordseks paisunud ehk liialt palju jõudu teinud. Teistest mängijatest ka, et kustutakse ära mängu 60. minuti kanti ehk ei jaksata 90. minutit tempoga mängida. Liiga palju jõudu ja liiga vähe võhma tehtud? Või lihtsalt treeniti kordades suurtemate mahtudega ja mehed ei kannatanud ära ning simplevad nüüd ületreenitusest tekkinud sitas vormis?
Hurdal pole midagi teha, kui mängijad pole selles konditsioonis, mis vaja. Päästa uppuvat laeva on pea võimatu.
Ja meenutame nüüd kõik mängijate ja Lelovi hooajeelse ettevalmistuse vaimustusest ja innust pakatavaid intekaid Sparta jõusaalist...
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustTäna katsetati Martin Kaske duubli mängus tipuründes ja väga edukalt. Kolm väravat. Ka esinduse K.T. jälgis mängu. Kas lähiajal proovitakse Posti asemel?
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustOtsekohene küsimus: Mida tehti valesti hooaja eelsetes trennides?
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustValus tõde. Kes meil kadusid? Minkenen, Zaka, Jahhimovitš, Maša, Aksalu. Sel aastal anti veel täiesti arusaamatult persekursil Kure upitamiseks Mütt ja Mööl, veel arusaamatumalt Peitre Paidesse. Indermittet ei nuta vist keegi taga.
Ja kes meil asemele on tulnud? Logua. Punkt. Ainuke kvaliteeti vähegi omav sissetulek sel hooajal.
Streek ja Adou on totaalne feil, Aloe ja Sapi ebaküpsed ja ma loodan siiralt, et tüüpide edasist karjääri ära ei seksitud selle liigutusega, et nad nii vara ML-i toodi.
Van de Streeki ma küll feiliks ei peaks. Viimastes mängudes on jah kahvatu olnud, aga kes poleks? Kes seal väljakul üldse säranud on? Selle alusel peaks kogu meeskond feil olema.
Aloe ja Sappinen... . Mina olen arvamusel, et mida varem saab Eestis seda siinset kõrgemat mängu mängida, seda parem. Areng toimub ikka tugevamatega heideldes. Kuigi jah, Aloe headusest pole ma siiani isegi aru saanud ja Sappinen on nii kahvatu olnud väljakul, et teinekord ei saa arugi, kas ta on seal üldse või polegi."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustNeist lahkujatest oli ainus HEA mängija Zaka. Ülejäänud seltskonda ma küll taga ei igatse. Minkenen? Miks teda igatsema peaks? Peale debüüthooaega polnud tema mängust enam suurt midagi alles ja nagu näha, siis tase ei kannata ka tal kõrgemal kui Soome Ykkönenis mängida. Iseasi on Mööl, kelle laenamine antud olukorras tundub küll raiskamisena.
Van de Streeki ma küll feiliks ei peaks. Viimastes mängudes on jah kahvatu olnud, aga kes poleks? Kes seal väljakul üldse säranud on? Selle alusel peaks kogu meeskond feil olema.
Aloe ja Sappinen... . Mina olen arvamusel, et mida varem saab Eestis seda siinset kõrgemat mängu mängida, seda parem. Areng toimub ikka tugevamatega heideldes. Kuigi jah, Aloe headusest pole ma siiani isegi aru saanud ja Sappinen on nii kahvatu olnud väljakul, et teinekord ei saa arugi, kas ta on seal üldse või polegi.
Adou on ämber ja Streek, olgugi, et lõi Paidele kübara ja Sillamäele ka koksas kaotusmängus... Miks ma tema palkamist põrumiseks pean on see, et minu arusaamist mööda peaks leeginäri klubisse toomine kaasama mingit kvaliteeti, mida kodust võtta ei ole. Peale hooaja alguse paari sähvatust ja mõnes mängus näidatud suht okei triblamist ei ole mees enamaks võimeline olnud, seega ütleks, et Streek on leegionärikoha raiskamine.
Sapis midagi on, Aloe on totaalne hädavariant. Aga rajutoored on nad mõlemad ja ehk järgmisel hooajal oleks olnud nende hetk? Tänasest pusimisest ma neile küll tulu tõusmas ei näe ja meeskonnale nad paraku miskit erilist juurde ei anna, kuigi Sapi osas lootused olid olemas...
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustMašaga sama lugu, kui mitmel korral tema läbimurded ja kolliga lõppenud sööstud meeskonna vee peale tagasi tõid?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKui Jürgensoni vigastus ta homsest mängust eemal hoiab, siis saab päris huvitav olla näha, millises koosseisus Flora kaitseliin väljakule sammub. Aloe, Mets, Õunap, Baranaov?Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar