Tore tabel, aga kas Sa kesa, ei tee Saharovile liiga? Minu tabelid arvestavad küll päevades, mitte kuid ja päevi, ent mul tuleb ka ülekontrollimisel Sass Sappinenist ettepoole ehk vastavalt 17 a ja 105 päeva vanuselt Sass ja 17 a ja 111 päeva vanuselt Sappinen...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas jalgjalgpall Vaata postitustTore tabel, aga kas Sa kesa, ei tee Saharovile liiga? Minu tabelid arvestavad küll päevades, mitte kuid ja päevi, ent mul tuleb ka ülekontrollimisel Sass Sappinenist ettepoole ehk vastavalt 17 a ja 105 päeva vanuselt Sass ja 17 a ja 111 päeva vanuselt Sappinen...
Kommentaar
-
Algselt postitas jalgjalgpall Vaata postitustTore tabel, aga kas Sa kesa, ei tee Saharovile liiga? Minu tabelid arvestavad küll päevades, mitte kuid ja päevi, ent mul tuleb ka ülekontrollimisel Sass Sappinenist ettepoole ehk vastavalt 17 a ja 105 päeva vanuselt Sass ja 17 a ja 111 päeva vanuselt Sappinen...
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustFlora ML/PL noorimate väravalööjate Top-10
Kommentaar
-
Algselt postitas jalgjalgpall Vaata postitustFlora vanim väravalööja on Martin Reim 37 a ja 139 päeva Seda rekordit annab lüüaI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustFlora ML/PL noorimate väravalööjate Top-10
16 a. 6 k. 19 p. HEROL RIIBERG !!!!!!!!
17 a. 3 k. 7 p. - Joonas Tamm
17 a. 3 k. 12 p. - Henri Anier
17 a. 3 k. 14 p. - Aleksander Saharov
17 a. 3 k. 21 p. - RAUNO SAPPINEN !!!!
17 a. 4 k. 24 p. - Andre Frolov
17 a. 5 k. 16 p. - Enver Jääger
17 a. 7 k. 22 p. - Jürgen Kuresoo
17 a. 8 k. 11 p. - Ragnar Klavan
17 a. 8 k. 16 p. - Andres Oper
Lihtsalt mõtlesin, et võiks mainida, ei kujuta ette kas see võib tõele vastata.
Kommentaar
-
Algselt postitas tannn Vaata postitustPostimehe ülekandes just mainiti, et Piiroja Flora noorim väravalööja, olevat olnud 16 a. 15 p. vana.
Lihtsalt mõtlesin, et võiks mainida, ei kujuta ette kas see võib tõele vastata.
Kommentaar
-
Algselt postitas tannn Vaata postitustPostimehe ülekandes just mainiti, et Piiroja Flora noorim väravalööja, olevat olnud 16 a. 15 p. vana.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas dobermann Vaata postitustLihtsalt huvi pärast, et mis kõige vanemate Top-10 on
37 a. 4 k. 20 p. Martin Reim
35 a. 6 k. 5 p. Martti Pukk
35 a. 1 k. 13 p. Otar Korghalidze (Gru)
34 a. 8 k. 12 p. Sergei Ratnikov
32 a. 11 k. 25 p. Dzintar Klavan
32 a. 4 k. 29 p. Teet Allas
31 a. 10 k. 22 p. Urmas Kirs
31 a. 2 k. 27 p. Marko Kristal
31 a. 0 k. 23 p. Viktor Alonen
30 a. 4 k. 15 p. Karl Palatu
Kommentaar
-
Kuidas medalita jäänud Flora ikkagi eurosarja pääseb?
Kommentaar
-
Dortmundi Borussia jalgpalliklubi viimaste aastate tähelend on tähelepanu köitnud terves maailmas. Neid on palju võrreldud Inglismaa suurklubi Londoni Arsenaliga, kuid Borussia peatreeneri Jürgen Klopi sõnul ei ole selline võrdlus päris paikapidav.
Just sellist filosoofiat ootaks Flora järgmiselt treenerilt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Õhtulehe jalkatoimkond Vaata postitustKuidas medalita jäänud Flora ikkagi eurosarja pääseb?
http://www.ohtuleht.ee/552294Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
FC Flora fännisektor + veel mõned inimesed lõunatribüünil: 42pv
Sillamäe fännisektor idatribüünil: 29pv
läänetribüün ja pressisektor 10+2; 12pv
VIP sektor - viimaste mängude ajal kui FC Flora Family Lounge: 84pv
ülejäänud idatribüün: 45pv
Ilmselt olid mõned veel lugemise ajal õlut ostmas, aga kurat sellega.
Eelmise postituse peale pole muud kosta, kui... kurb.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar