320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustPilt, mis on kõnekam kui igasugune mänguraport...
Isegi Prins on meie juures tähistamas! Võimas!
Kommentaar
-
Külaline
Mu küsimus jääb vist vastuseta, ent ma siiski proovin: kui meil sõnavabadus ja muu demokraatia siis miks kogu aeg kui Palmiro Togliatti kohta tuleb mingi kriitika jne siis see kustutatakse kohe ära? Samas tean paar episoodi mille asjaosaliseks ise olin - nimelt ükskord mulle helistati sealtsamast majast ja noomiiti ja veel midagi sarnast........
Update: Aitäh Flora fännidele eilse suurepärase fännamise eest - teie see la-la-la-la-la-la-la oli super - see veelgi parem trummide saatel Ja pärast mängu kohtasin juba pidutsevaid fänne Pärnu mnt viaduktil - härra (ta nime kahjuks ei tea) kellel Flora vapp tatoveeritud ja ta sõber koertega pmst sain eile väga palju positiivi jne
Kommentaar
-
Algselt postitas Wironia Vaata postitustMu küsimus jääb vist vastuseta, ent ma siiski proovin: kui meil sõnavabadus ja muu demokraatia siis miks kogu aeg kui Palmiro Togliatti kohta tuleb mingi kriitika jne siis see kustutatakse kohe ära? Samas tean paar episoodi mille asjaosaliseks ise olin - nimelt ükskord mulle helistati sealtsamast majast ja noomiiti ja veel midagi sarnast........
Update: Aitäh Flora fännidele eilse suurepärase fännamise eest - teie see la-la-la-la-la-la-la oli super - see veelgi parem trummide saatel Ja pärast mängu kohtasin juba pidutsevaid fänne Pärnu mnt viaduktil - härra (ta nime kahjuks ei tea) kellel Flora vapp tatoveeritud ja ta sõber koertega pmst sain eile väga palju positiivi jne
Parimadetega,
Compagno Palmiro
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustRumori võiks oma alalehe teha. Kes temast on huvitatud, saab lugeda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustEhk tuleb viigivärav ka välja. See ju tuli Gussevi tsenderdusest.
Kommentaar
-
Algselt postitas idikas Vaata postitustMillega selline mees nagu Jaak Prints praegu tegeleb?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar