Seal ju armsad natsid.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustHuvitav, et Spagetti Levadia Ultrate Revali lipu kohta midagi ei kobise? Selles ka ju natsiteema sees.
Kommentaar
-
Algselt postitas szandor Vaata postitustOn tollest lipust kusagil pilti ehk? Hetkel ei tule ette millisest jutt käib.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Viies Sektor ja ka muud Flora fännirühmitused ei ole poliitaktiivsed, see mida sa Angeloh endale ettekujutad on sinu isiklik asi. Jätkuvalt on teretulnud kõikvõimalike poliitiliste vaadetega inimesed- oled sa sots, nats, kesik või kusik ainsaks tingimuseks on, et sinu südame paneb kiiremini põksuma Flora meeskond. Poliitikal ja muudel riigivõimudel ei ole tribüünidele asja!ROHE-VALGE SURMANI
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustHitler oli kahtlemata suur kurjategija jne, aga kui tema hullumeelset rünnakut Venemaale poleks toimunud, siis oleks Vene koloss aasta-kahe pärast kogu Euroopa lõmastanud. Kes oleks vastu hakanud või suutnuks seda teda? Sellist jõudu polnud lihtsalt olemas, ta tulnuks välja mõelda.
Mind erinevate vaadetega inimesed ei häiri, imelik on lihtsalt see mõnitav suhtumine ja sõim. Nagu väiksed lapsed, kui küsitakse, miks püksid märjad on, et keegi võõras onu tuli ja pissis mulle püksi. Mõni nagu tunnistab, et on natsi-sümpaatia lipp, teised üritavad eitada. Oleks seal üks natsidele viitav element aga seal on neid kolm.
1. Reichskriegsflagge põhi
2. Natsi versioon odal ruunist (lisa konksud sõlme otstes)
3. Ruun tähendab pärandit (miks mitte fehu nagu Flora?)
Õelge siis, et need on meie natsid ja igaüks on teretulnud flora fännisektorisse ka punase, kollaste tööriistade ja Flora logoga lipuga
Kommentaar
-
päris uhke tunne kui saab kedagi süüdimatult mõnitada, eks ole ju?
Algselt postitas Sen Vaata postitustangelole väike tervitus Flora fännide poolt, ära meie staadionile enam kunagi tule!
Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustpäris uhke tunne kui saab kedagi süüdimatult mõnitada, eks ole ju?
aga sellel italiaanol ei ole kohta Eesti staadionitel!
ise ta tõmbas selle pasa ülesse, las nüüd naudib
Kommentaar
-
Külaline
-
seda ma näen jah et teil on igasuguseid tegelasi. ja kui väga kõik on teretulnud.
Algselt postitas Sen Vaata postitustchac, meie tribüünile on kõik teretulnud, nagu diftong kirjutas meil on igasugu tegelasi ja kõik on teretulnudAlgselt postitas Sen Vaata postitustSeisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar