Jalga ta Luigendil puutus jah, aga eks see ikkagi väga pehmelt antud kaart oli. Imelikul kombel ei protesteerinud Nikulin praktiliselt üldse selle otsuse peale, ma ei tea, kas selle kaameranurga alt jäi siis midagi märkamata või mis? See viga ise ei tundunud küll kaardivääriline olema, vähemalt mitte selline, et teist kollast välgutada.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustMošnikov on küll väärt täiendus Florale.
Kommentaar
-
Algselt postitas willane Vaata postitustkes nüüd pingile langeb?FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustMida see Luigend nii jõhkrat tegi siis?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustPenalti oli küll simuleerimise tulemus. Aloe ei teinud midagi.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustHüppas Rääbisele jalad ees sisse. Mõttetu viga, mõttetult korjatud kaart. Ei tea, mis juhtus, et katus nii ära sõitis.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustKui selliste rikkumiste eest hakatakse penalteid jagama, siis peaks need praktiliselt iga rünnakuga kaasnema.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar