Palju neid penalteid ikka on, mis on nii surmkindlad, et vastuväideteks ruumi ei jäägi? Penaltid on alati "ebaõiglased", eriti vastasvõistkonna jaoks. :P
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMidagi peale sārgist tõmbamise.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marts Vaata postitustKoostöös Tele2, Kesklinna linnaosa valitsuse ning Kristiine linnaosa valitsusega jõuab kutse FC Flora - Nõmme Kalju mängule täna ligi 45 000 postkasti!
Loodetavasti reklaamikampaania kajastub ka publikunumbris siis laupäeval.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitustMis siis saab kui need 45 tuhat kõik mängule tulevad?
Kommentaar
-
Ma olen aastaid Transi kõhu peal säranud Sportlandi ka tõsiseltvõetava nime ja käibega ettevõtteks pidanud, aga näed, tulemusi pole enam tulnud.
Tegelikult Flora jaoks on 120 000 eurot kahtlemata tubli täiendus, huvitav aga, et kuidas sponsorleping alles hooaja lõpu eel sõlmitakse. Euroopas käivad need asjad vähe teise ajastusega.
Kommentaar
-
Külaline
Ega sportland vist ei maksnud ka midagi - lihtsalt oli selline change et reklaam kõhu peal vs tasuta mänguvormid.
Hetkel Transi kõhu peal on Fama Keskus, ning lepingu nn numbrid on ca 8 korda tagasihoidlikumad kui FCF omad!
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMa olen aastaid Transi kõhu peal säranud Sportlandi ka tõsiseltvõetava nime ja käibega ettevõtteks pidanud, aga näed, tulemusi pole enam tulnud.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustpakuks siiski et tele2 ja sportland on ikkagi täiesti erinevas kaalukategoorias käibe, kasumi jms näitajate järgi. sportlandi numbreid nii kiirelt ei leidnud, aga tele2 eesti - 1. kvartali käive oli ca 10 miljonit euri, ja ebitda ca 3 miljonit....
Eks suurema haarde pärast saab Tele2 pakkuda spordile ka suuremaid summasid, nagu Ratnikov oma teadmistes välja tõi. Selle üle on ainult hea meel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustSelge see, et sinu näol on tegemist kapitalistiga, kes peab tõsiseltvõetavaks ettevõtteks rahvusvahelist konglomeraati. Minu jaoks on tõsiseltvõetav ettevõte ka eestlaste asutatud ja ülesehitatud firma, mis toetab kohaliku spordi arengut.
Eks suurema haarde pärast saab Tele2 pakkuda spordile ka suuremaid summasid, nagu Ratnikov oma teadmistes välja tõi. Selle üle on ainult hea meel.
ei ole miskit tarvidust kultiveerida noid lollakaid "lillelapse" teooriaid, et vot raha kasvab puu otsas, ja igasugused konglomeraadid, eriti veel need väljamaa omad on need "eriti pahad asjad".
mulle küll meeldiks kui mõnest eesti firmast kasvaks välja samasugune, uus tele2.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustTegelikult Flora jaoks on 120 000 eurot kahtlemata tubli täiendus, huvitav aga, et kuidas sponsorleping alles hooaja lõpu eel sõlmitakse. Euroopas käivad need asjad vähe teise ajastusega.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Kui mitme aasta peale 120 k leping on sõlmitud?"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar