Teati rääkida, et Flora ultrad korraldasid mingi KKK häppeningi valgete vihmakeepidega. Õnnetu juhus või oligi mõeldud nii?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustTeati rääkida, et Flora ultrad korraldasid mingi KKK häppeningi valgete vihmakeepidega. Õnnetu juhus või oligi mõeldud nii?
Flora värvid on roheline ja valge. Nendes värvides keepidega tegime ka kujundi tribüünile, et show elementi pakkuda.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustHaha misasja ?
Flora värvid on roheline ja valge. Nendes värvides keepidega tegime ka kujundi tribüünile, et show elementi pakkuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMis kujundiks oli, mingi ruunimärk?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitust2520 pealtvaatajat nägid täna Eesti kohtunike olematut taset. Milleks üritada hävitada Eesti jalgpalli?
Ja see on sama number jalgpall.ee's
Mänguolud: +13, päikesepaisteline ilm; muruväljak väga heas seisukorras.
Pealtvaatajaid: 2610
Kommentaar
-
Mulle üldiselt ei meeldi kohtunikke eriti sarjata (et tee siis ise paremini kui suudad, eksole), aga see kollaste sadu oli natuke koomiline küll. Teisel poolajal sai juba iga puude kollase värviga tasutud ja seda mõlemalt poolelt."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitust2520 pealtvaatajat nägid täna Eesti kohtunike olematut taset. Milleks üritada hävitada Eesti jalgpalli?
Palun saada Tutkile kiri ja ma usun, et kui vile oli tõesti nii halb siis võetakse midagi ette.
Uno Tutk (Peakohtunik)
(+372) 627 9962
uno(ät)jalgpall.ee
Kommentaar
-
Külaline
Tarajevi eripära on selles, et mängu alguses langetab ta vale otsuse ja pärast tahab nagu heastada, kui heastab siis see pole muu kui vale otsuse langetamine ja kuna ta selle langetab siis taas hakkab heastama..... Lõppude lõpuks läheb mäng käest ära.... Sama stiil Nõmmistel, Saarel, Tohvril jne.....
Kommentaar
-
Oli tõesti meeldiv vaadata,et staadionil nii palju rahvast! Mäng ise oli nii nagu oli ja vähemalt mulle tundus,et selle kaotuse peasüüdlane on peatreener! samas võiks mõned mängijad rohkem keskenduda jalgpallile,mitte oma soengule!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustOot, mida kuradit. Kuidas Luigend sellise vea eest nagu Tammeka mängus tegi ainult ühemängulise keelu sai?
(premium liiga, mitte premier league)armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Pilt kes räägib rohkem kui tuhat sõna, Prins jookseb mingi 80m Loguat tähistama! http://www.rumodispo.com/picture-of-the-day/prins-flora
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar