Piiroja andis muidugi sellised lubadused ka juba siis, kui tal karjäär praktiliselt läbi oli, ehk tervis ei lubanud enam mängida.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas elx Vaata postitustPiiroja andis muidugi sellised lubadused ka juba siis, kui tal karjäär praktiliselt läbi oli, ehk tervis ei lubanud enam mängida.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustOmeti oli ta ülilähedal Flora särgi selga tõmbamisele.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustMida ta siiski ei teinud. Ja olgem ausad, tal oli ju Flora pakkumine ka laual, mis viga sedasi öelda?FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustHooajaeelsed mängud on küll võimsa mulje jätnud, võidetud on kõike ja kõiki. Peaks nüüd rutem hooaeg kätte tulema, et see hea minek ära kasutada.
Õnneks on top 5 klubidel kõigil üks viga. Kellelgil pole tugevat väravavahti.
Kommentaar
-
Pean ühe vea ära parandama, mille ma tegin ja mille Ivar Lepik seetõttu tira˛eeris. Videovaatajad näevad isegi, et Ira esimene värav ei olnud kauglöök ja ammugi mitte kuueteistkasti äärelt. Mina lasin selle kala tekstilaivi sisse FB-s, kuna olin värava löömise ajal jube kehvas kohas kaameratellingute all ja vaateväli oli jube piiratud.
Aga löök oli täpne ja võimas sellegipoolest :-)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar