Vaatasin pilti, zoomisin, googeldasin Norbert Hurta ja Kristo Tohverit. Ebaloogiline, et seal oleks Tohver, aga no oma silm on kuningas, Hurt see küll pole
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas realking Vaata postitustaga no oma silm on kuningas, Hurt see küll pole
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustZnaaga!Prillid prillideks ja olengi juba selles eas,et prille ei häbene.Aga vaata seda plagu prillidega või ilma siis leiad sellelt plagult ka tatikast floora fänni,kes rahuldas oma vajadusi flora sallile ja vot see on juba tase.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustMa oleks väga tahtnud,et see oleks olnud "flora"sall .Mitte fc floora sall.
No tõsiselt? Endal piinlik ei ole?INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustmarcello.Mul on kahju,et sinu huumori taju on olematu ?!
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustRumori.Mis sina asjast arvaksid,kui kuskil Itaalia jalgpalli statat ehiks plakat mingi kohaliku klubi fänni näolapiga,kes on häbistanud oma klubi ja klubi värve suht rõvedal moel.?
Nimelt, ma ei tea mida selle tüüp täpselt tegi minevikus.
Samal ajal, keegi pole veel aru saanud et oma natsi-süümbolika statal vaja pole. See häirib mulle rohkem kui tüüp pildil.
Nazi.jpg
Nüüd ma küll äratan Sen ja bollock üles...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar