Algselt postitas peters
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Mis Flora fännidel pärast mängu lõppu omavahel juhtus, et üht tüüpi tuli turvamehe ja kolme Flora fänniga kinni hoida, et omale mehele türpi ei paneks?
Ja kas vastase särgile urineerimine ning situmine (viimane küll vist ebaõnnestunud) on mingi uus fännamise tase?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustKas ainult mulle tundub, et Teever oli suluseisus kui ära lõi ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitust'Mina otsustan mänge, mina' - suur respekt Lindperele, emotsionaalne mees munadega.
vist oli nii...tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Suurõppus Siil on läbi, Brent Lepistu sai õppuste eelõhtul ja käigus kirja kaks mängu ning kaks võitu Flora duublis.
Mis veel tähtsam, veriseima vaenlase, Nõmme Kalju tagalarottide vastu.
Iga okas loeb
Aga...ehk just korralikus mänguvormis Lepistu oli see puuduv okas, mis eilse kaotuse võiduks oleks vormistanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustSuurõppus Siil on läbi, Brent Lepistu sai õppuste eelõhtul ja käigus kirja kaks mängu ning kaks võitu Flora duublis.
Mis veel tähtsam, veriseima vaenlase, Nõmme Kalju tagalarottide vastu.
Iga okas loeb
Aga...ehk just korralikus mänguvormis Lepistu oli see puuduv okas, mis eilse kaotuse võiduks oleks vormistanud.
Kommentaar
-
Kaua seda jama peab taluma? Kaua me areneme? Millal tulemus tulema hakkab? Hurt ei ole liigas mitte kordagi Levadiat võitnud, Kalju oleme ainult 2 korda võitnud. Eile oli mängupilt väga okei, aga ei mõista mina miks ei tehtud viimast vahetust. Mis asi keelab meestel kastis peale lüüa? Miks on vaja palliga väravasse joosta? Mängijatele ei ole mitte mingeid etteheiteid. Fännide jaoks treeneri kaotus. Kaua seda paska taluma peab? Suurtes mängudes oleme end järjepidevalt täis lasknud tulemuse poolest. Hurt välja!FC Flora
Kommentaar
-
Kontrast esimese 10-ne vooruga võrreldes teiste PL klubidega on kollased kaardid.
Kui teistel PL klubidel on kollaseid kogutud 15-25, siis Floral 6.
Alates 2005 a.st on Flora esimese 10 vooru keskmine 13 kollast,
vähim 2011 8 kollast +1 punane ja enim 2014 - 18 kollast
Rekordiliselt madal on ka al. 2005 a.-st resultatiivsus - 16 väravat 10-ne esimese mänguga.
alates 2005 a-st on Flora löönud esimese 10-ne vooruga keskmiselt 21 väravat kokku
vähim 2012 - 17 ja enim 2008 - 26
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar