Algselt postitas Rumori di Spogliatoio
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Hubert Gruber Vaata postitustEesti siseselt ei maksta jalgpallurite eest raha . Aland oli eelmisel aastal üks väheseid erandeid .
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustSeda ma tean aga, kes teab. Kuni Baranovi otsus on natukene ebamugav (hooaja keskel, ilmselt rivaali siirduma ja just pärast Jäägeri vigastus) siis Flora võiks seda talle raskem teha, raha vastu või mitte kuhugi. Siin spekuleerin.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustHooaja lõpuni makstes loovad ka sellise juhu,et kui järgmine hooaeg läheb kuhugi siis saab sealt ka 75% palgast tagasi. Ma peast nüüd päris neid % ka ei tea, kuid vast alla 23a. mängija eest peaks see sinna suurusjärku jääma.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustHooaja lõpuni makstes loovad ka sellise juhu,et kui järgmine hooaeg läheb kuhugi siis saab sealt ka 75% palgast tagasi. Ma peast nüüd päris neid % ka ei tea, kuid vast alla 23a. mängija eest peaks see sinna suurusjärku jääma.
Selle vana seaduse üks kõvemaid üleminekuid oli Neemelo üleminek Levast Kaljusse . Aga see toimus ju mingi 5 a tagasi .
Kommentaar
-
Algselt postitas Hubert Gruber Vaata postitustMinumeelest see seadus enam ei kehti ,et pead eelmisele klubile aastapalga korvama . See kehtis tõesti veel mõned aastad tagasi ,aga minumeelest enam mitte .
Selle vana seaduse üks kõvemaid üleminekuid oli Neemelo üleminek Levast Kaljusse . Aga see toimus ju mingi 5 a tagasi .
Punkt 19.6 ütleb siiski midagi muud.
Seega saaksid nad Baranovi kogu selle hooaja palga omale, kui järgmine hooaeg peaks Baranov mängima mingi teise ML klubi eest. Olenematta sellest kui ta selle hooaja teise poole veedaks II liiga või madalama liiga eest mängides.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitusthttp://jalgpall.ee/docs/M%E4ngijate%...31.03.2015.pdf
Punkt 19.6 ütleb siiski midagi muud.
Seega saaksid nad Baranovi kogu selle hooaja palga omale, kui järgmine hooaeg peaks Baranov mängima mingi teise ML klubi eest. Olenematta sellest kui ta selle hooaja teise poole veedaks II liiga või madalama liiga eest mängides.
Kommentaar
-
Mulle teadaolevalt kohtuvad Jaak (Prints, Flora tegevjuht - I.L.) ja Nikita järgmise nädala alguses uuesti. Võin kinnitada, et huvi pikendada Baranoviga lepingut klubil tänase seisuga ei ole, kuidas reageerime mängija poolt tegevjuhile esitatud soovile lõpetada leping kohe, ei oska ma hetkel öelda."BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Kuniks eilse mängu kava Flora ISSUU kontole üles tuleb, võite lugeda Õhtulehes avaldatud intervjuud, mille andis FCF Magazine'le Mait Toom, kes eile õhtul oma endise koduklubi vastu puuri puhta hoidis ja meeskonna võimsale 7:0 võidule aitas:
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar