Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tegelikult tahaks nats nagu mingid selgitusi Baranovi kohta lugeda.Mingi nädal tagasi tamitakse poiss täiega mutta ja oh imet nädalaga jälle kõik ok.Normaalne klubi ju nii ei käitu!?
Tegelikult tahaks nats nagu mingid selgitusi Baranovi kohta lugeda.Mingi nädal tagasi tamitakse poiss täiega mutta ja oh imet nädalaga jälle kõik ok.Normaalne klubi ju nii ei käitu!?
No Küsi neilt siis Ju sai mõni solvumisest üle või siis neelati alla see tulemusele mõeldes. Ja ma usun,et juulis Baranov läheb või siis pikendab lepingut
No Küsi neilt siis Ju sai mõni solvumisest üle või siis neelati alla see tulemusele mõeldes. Ja ma usun,et juulis Baranov läheb või siis pikendab lepingut
Mina usun et sinu nina on juulis punasem kui praegu
Igav ei ole koguaeg sama teksti raiuda mida kõik siin? Ma pole kunagi näinud kedagi tema artikleid kiitmas, aga peaaegu iga tema avaldatud asja alla on kirjutatud "puhas pask" jne.
On ta kirjutanud ka siis midagi täiesti õhust välja imetut?
Igav ei ole koguaeg sama teksti raiuda mida kõik siin? Ma pole kunagi näinud kedagi tema artikleid kiitmas, aga peaaegu iga tema avaldatud asja alla on kirjutatud "puhas pask" jne.
On ta kirjutanud ka siis midagi täiesti õhust välja imetut?
Antud üllitis on õhust võetud ja pastakast välja imetud jama.
Antud asjas on sügavalt isiklikke ja eraelulisi detaile, millest ei ole mitte kellelgi peale Niki enda voli rääkida. Olukord oli algul emotsionaalselt segane kõigi jaoks ja sellest ka kohatiselt ehk vastakad signaalid. Rumori jutt, et asi oli ainult rahas, on ebapiisavalt informeeritud allikast pärit ja seega mitte päris korrektne.
Kes on kord roheline on koguaeg roheline. Paraleele tasuks tõmmata keskerakonnaga. Rääkige siis see asi ära või pange suud kinni ja ärge rääkige üldse. Niisama hämamisest pole ju absull kasu.
Kommentaar