Parem ikka kokaga vahele jääda kui mingi suvalise ettekandjaga... Aitab küll-tehke teemavahetus!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Piksenool Vaata postitustMis see Konsa nüüd ette jäi?
Ainus, kus asju maha vaikitakse on flora (süsteem).
Levadias on, et kui sa ei pikenda lepingut, siis sa ei mängi reegel.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustLisame siis kihlveopetturid, mängija isa raske tervislik seisund või midagi veel, mis pole teiste klubide poolt maha vaikitud.
Pikalt laialt seletatud siin, et miks ei ole lihtsalt võimalik ja kohane kellegi teise poolt neid asju rääkida.
Aitab sellest teemast.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustLisame siis kihlveopetturid, mängija isa raske tervislik seisund või midagi veel, mis pole teiste klubide poolt maha vaikitud.
Üleüldse, putini-kalju fännid on viimased kes võivad teiste klubide kohta väita, et asju maha vaikitakse ja sa tead seda väga hästi. Kui ei tea siis on mul väga kahju, et sa isegi omaenda lemmikklubist halligi ei tea. See väide, et Flora on ainus, kus asju maha vaikitakse...WTF??? Kui maha vaikitaks siis poleks üldse neid kahte uudist tulnud...hoopis kalju oleks see kes maha vaikiks ja poleks iial selliseid uudiseid üldse kirjutanud enne kui leping pole lõpetatud. Flora seevastu andis operatiivselt teada mis seisus parasjagu asjad on.
Kuradi Anu Saagimite kokkutulek.
Rohkem ma ei vaidle sel teemal.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustÜleüldse, putini-kalju fännid on viimased kes võivad teiste klubide kohta väita, et asju maha vaikitakse ja sa tead seda väga hästi. Kui ei tea siis on mul väga kahju, et sa isegi omaenda lemmikklubist halligi ei tea.
Kommentaar
-
Võttes arvesse, kui paljud Flora fännid siin mulisevad, siis jutt, et "klubi ei taha, et infot avaldataks" on paras hüdrolol. Keegi sealt on juba nokal käia lasknud korralikult.
Nüüd suurest katastroofist hoiab ära aint see, et keegi täpselt siia ei kirjuta, kuid omavahel käib paras mokalaat.
(y)
Nalja peab saama!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
06.08.12, 17:53 #4033
ballack ballack on offline
vihreä-valko raidallinen
Kasutaja ballack avatar Liitus foorumiga
Jul 2002
Algupärane
No ma üritasin meelde tuletada nii palju kui suutsin Sai vähe lääbakile võetud jah sel päeval kui sellest kuulsin. Paremaks...raha rohkem kõikide eelduste kohaselt siis. Mingi korruptsioon vms siis toimumas seal Pärnus. Miskeid numbreid toodi ka välja aga neist ei mäleta midagi Pikk tekst oli...aga õlu raibe kustutas ära mälust Lihtsalt mõtlesin, et äkki keegi siin foorumis ka mõni sellest pundist kes linnarahade sahkerdamist või JOKK süsteemi üritab paljastada.
Leidsin aastatetaguse postituse Pärnu teemal ballacki poolt...arvan,et täna on jälle kuuspakk ja lauakas oma tõõ teinud
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustÜleüldse, putini-kalju fännid on viimased kes võivad teiste klubide kohta väita, et asju maha vaikitakse ja sa tead seda väga hästi.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustKas sa räägiksid lähemalt? Oleks endalegi huvitav teada keda või mida ma toetan.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitust...
Kui tegu on isikliku teemaga siis ma ei saa aru miks torgib see teie mune...järgmisena tahate veel, et oleks kõikide lehtede esikaanel ühe mängija isiklik asi? Sa teed seda pulleritsu sporti...kuna tegeled sellega (väntad avalikel võistlustel) siis ootame sinu sekselu kohta artiklit väntajate väljaandes! Kui ei meeldi siis tuleta meelde, et ise sa nõuad ka teiste kohta isiklike teemade välja rääkimist uudistes!
meil ju nüüd progressiivne kooseluseadus, pole häbeneda midagi....
isiklikud asjad võivad ju olla pmst mis iganes aga kui juba selline vihje, siis arvatavasti mitte juhuslikultSeisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar