Hurda sõnul oli Kalju teise poolaja üleolek tema jaoks kergeks pettumuseks, kuigi mängijaid ta süüdistama ei soostunud. "Ma arvan, et poolajal rääkisime õigetest asjadest. Nägime esimesel poolajal, kuidas vastane mängib. Võiks öelda, et me lihtsalt ei lahendanud asju ära. Teadsime ja olime ka rääkinud, et nad tulevad kiiresti rünnakule ja avavärav ju täpselt sedamoodi ka tekkis. Räägime need asjad veel üle ja saame korda."
Neljast mängust Kalju ja Levadiaga on Flora saanud vaid ühe punkti. "Murekoht see ei ole. Loomulikult oleksime tahtnud nendest mängudest punkte saada, kuid peame vaatama ka oma ressursse ja oma jõude, millistes oludes me täna nendega võitleme. Mängijad väga hästi arenevad ja mul on hea meel, et saame oma mängijaid usaldada. Ükspäev me kindlasti ka võidame!"
-----------------
HAHAHAHAHAHAHA
Ma juba nii ootsain, et mis jutt Hurdalt tuleb peale mängu
Neljast mängust Kalju ja Levadiaga on Flora saanud vaid ühe punkti. "Murekoht see ei ole. Loomulikult oleksime tahtnud nendest mängudest punkte saada, kuid peame vaatama ka oma ressursse ja oma jõude, millistes oludes me täna nendega võitleme. Mängijad väga hästi arenevad ja mul on hea meel, et saame oma mängijaid usaldada. Ükspäev me kindlasti ka võidame!"
-----------------
HAHAHAHAHAHAHA
Ma juba nii ootsain, et mis jutt Hurdalt tuleb peale mängu
Kommentaar