Aktobe korjab ju ajakirjanikke Tallinna reisile.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas gd77 Vaata postitustAinult viitsimise asi ajakirjanikel.
Võta nüüd samamoodi ette ükskõik millise Eesti ajalehe sporditoimetuse koosseis ja võrdle ridade arvu. Ainult viitsimise asi.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas gd77 Vaata postitustSuht sarnane sellele: http://soccernet.ee/tootajadI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustVäike tibatillukene vahe tuleb ehk sisse selle koha peal, et ühed teevad seda tööd raha eest ja teised töö, kooli, naise ja koera pissitamise kõrvalt.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustEnda klubi ei väsi kunagi kiitmast eksole, kuid vaieldamatult suurepärane kajastus eurotripist. Siin kohal pigem tahaks laite teisi meie euros mängivad klubisid. Kalju ja Levadia poolt ei märganud ma mitte mingisugust kajastust enne võõrsilmänge. Ainult Õhtulehe ja ka Delfi reporterid, kes kohal olid pakkusid mingid kajastust.(Kui ma ei eksi oli Delfi Belfastis ja mingit inffi tilkus ja Kasasthanist läbi ÕL-i) Kui raske on klubidel ühte lihtsat asja teha? Viitsimatus? Tahtmatus?
Võite siin jälgida. Autorefresh iga 30 sek.
P.S.: Kui ei eksi, polnud mitte keegi Delfi'st Belfastis, me tegime ise laiv tekstiga koos Chris'iga kes sõitis Belfastisse (http://www.rumodispo.com/european-lu...saders-levadia)
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustVäike tibatillukene vahe tuleb ehk sisse selle koha peal, et ühed teevad seda tööd raha eest ja teised töö, kooli, naise ja koera pissitamise kõrvalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustpäris võimas staadion väikese riigi kohta.
makedoonia - 2 miljonit elanikku, 25 tuhat km2 (eesti 45 tuhat & 1,3 milj)
lisaks pole nad ka EL liikmed.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar