Unistamine pole keelatud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustUnistamine pole keelatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustMa ei unista mitte midagi, aga loogika järgi, kes otsustas Hurti palgata?FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustA kes sinu arust treeneri palkama peaks? Täiesti loogiline, et klubi president. Ja mitte ükski normaalse mõtlemisega ükskõik mis vutiklubi president ei võta treenerit selle mõttega, et ta nüüd kindlasti kaotab või midagi sellist. Seni on Nopi pukis ja vaatame mis edasi saab. Kui vaja on ka fännid häält tõstnud.
Ma ei taha trollida, aga tuleb ka natukene küsimusi teha. Kui Flora fännidel on rahul ilma tiitlita aastad järiest ja lihtsalt noori arendada, pole küsimus. Aga teil rahul kindlasti pole, eriliselt kui Levadia võiks (võiks!) oma 10'l tiitli tõusta teie 25 juubeli aastal ja saama kõige edukam eesti klubi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustKüll me juba küsime. Selle jaoks pole portaale ja ajakirjandust vaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustTähendab.. mis osas see praegune Viljandi erineb neja aasta tagusest Tulevikust? Miks üldse selline "pööre" vahele tehti?
Kommentaar
-
Tausta ka natuke.
Jalgpalli Eesti meistriliigas tänu Gert Kamsi hilisele väravale 1:0 Paide alistanud ja liigatabelis liidriks tõusnud FC Flora saatis üleminekuteakna viimasel päeval laenule kaks seni olulist mängijat – poolkaitsja Karl-Eerik Luigend siirdus hooaja lõpuni Paide Linnameeskonda ja soomlasest ründaja Sakari Tukianen Viljandi Tulevikku.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitust
Ma ütleksin et see kaitsev poolkaitsja eksperiment on olnud feil, jooksev hooaeg lihtsalt paljastas.
Tukiainen on küll vaja mängupraktikat, aga miks ise ei andnud? Ei tasu Prosa ja Tamm tuua nüüd kui mõlemad taas liitusid hiljutiselt. Ehk lihtsalt treener ei saanud oma resurss kasutada. 'Lenda Viljandisse lenda'.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar