Algselt postitas uhuu
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustSeda mängu siiski arvestavad enamvähem kõik. See polnud ka pleioff, vaid lisamäng.
Kommentaar
-
Algselt postitas uhuu Vaata postitustIkkagi lisamäng, mitte liigamäng... üldiselt ikkagi statistikas neid ei arvestata. Enamasti on sellised andmed koondatud kokku all-time table'iteks... kus loetakse ainult mänge, mis andsid punkte ja kus sellised lisamängud tekitavad segadust. Liigades, mille kohta all-time table'eid peetakse, ükskõik, millist jalgpallistatistika andmebaasi vaatad, alati on seal all umbes selline märkus, et playoff matches and championship deciders not included.
Kommentaar
-
Algselt postitas uhuu Vaata postitustIkkagi lisamäng, mitte liigamäng... üldiselt ikkagi statistikas neid ei arvestata. Enamasti on sellised andmed koondatud kokku all-time table'iteks... kus loetakse ainult mänge, mis andsid punkte ja kus sellised lisamängud tekitavad segadust. Liigades, mille kohta all-time table'eid peetakse, ükskõik, millist jalgpallistatistika andmebaasi vaatad, alati on seal all umbes selline märkus, et playoff matches and championship deciders not included.
Ainus variant on, et tärniga tuleb välja tuua küsitavused.
Kommentaar
-
Loogiline oleks, et sellisel juhul ei saanuks ka mängijad statistikasse ML mängu kirja.
Kes see hakkab tagantjärgi statistikast Reimilt, Kristalilt jne. mängu maha võtma, Zelinskilt hat-tricki, ligi kümnelt mängijalt Norma rivistusest ML debüüti.
Kui meil on arvestatatud see üksik lisamäng ML statistikasse, siis las nii jääb.
Kommentaar
-
õnnitlused tiitlivõidu puhul.
aga veidi viimasest mängust ka.
tahtmata pidu ära rikkuda, aga vast on suurem möll juba peetud.
kas kuskil pisut peale 60ndat minutit jäeti infoneti kasuks penalti vilistamata, baranov (vist?) justkui päris selgelt sai palliga vastu kehast lahti olevat kätt... jäi kellegile veel see moment silma, ehk on isegi "fotosüüdistus" olemas? oli käsi või ei olnud?Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustoli käsi või ei olnud?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
kusjuures, mu meelest (vbla keegi juba on seda maininud, pole lihtsalt kõike seda teemat 100% lugenud) oli väga oluline ka Prosa panus see aeg, kus ta oli olemas enne kui jälle asi P**SSE läks tal....kui seal hooaja keskel ja viimase kolmandiku alguses veel pretendendid suht sama joone peal olid, siis Prosa panus oli mu meelest ikka jube hea nendes mängudes...et kui ta järgmiseks hooajaks tagasi, siis meeskond on ikka minu silmis veelgi tugevam (kuna ma ise tegelt Tartu jalgpalli kaasaelaja...siis arvamus Prosa kohta on kindlasti kallutatud)....ja teiseks, ega Toomi võimalused hooaja parima väravavahi valimisel ka just halvad ole ning Jürgenson on oma taset juba aastaid hoidnud.....ning treenergi just pole Tallinlane ...seega Flora, 'You're welcome'
Kommentaar
-
Algselt postitas hipper Vaata postitustkusjuures, mu meelest (vbla keegi juba on seda maininud, pole lihtsalt kõike seda teemat 100% lugenud) oli väga oluline ka Prosa panus see aeg, kus ta oli olemas enne kui jälle asi P**SSE läks tal....kui seal hooaja keskel ja viimase kolmandiku alguses veel pretendendid suht sama joone peal olid, siis Prosa panus oli mu meelest ikka jube hea nendes mängudes...et kui ta järgmiseks hooajaks tagasi, siis meeskond on ikka minu silmis veelgi tugevam (kuna ma ise tegelt Tartu jalgpalli kaasaelaja...siis arvamus Prosa kohta on kindlasti kallutatud)....ja teiseks, ega Toomi võimalused hooaja parima väravavahi valimisel ka just halvad ole ning Jürgenson on oma taset juba aastaid hoidnud.....ning treenergi just pole Tallinlane ...seega Flora, 'You're welcome'
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustJah, Infonet oleks pidanud penalti saama, see oli käsi. Aga mis seal ikka, päris selge ju, et siin mingit meelega andmata jäänud penaltit polnud. Selliseid asju ikka juhtub.
Teine käsi Infoneti vastu vilistamata.
Aga selliseid asju ikka juhtub
Palju õnne tiitli eest...
Kommentaar
-
Terve igavik, 10 aastat 6 kuud ja 14 päeva, pole Floral õnnestunud Levadiat võita Meistriliigas Levadia kodumängus..
Kes oleks seda toona uskunud, ilmselt isegi mitte Kruglov, ainuke, kes tänastest koosseisudest selles mängus osales.
Lisaks ka Hannes Reinvald, kes tegutses abikohtunikuna tollases ajaloolises mängus ja on abikohtunik ka tänases.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar