Selline suurepärane uudis. Laupäeval Õhtulehes otsepilt mängust IFK Norrköping - FC Flora.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Infonet on kõikidele meeskondadele ikka väga ebameeldiv vastane. Ühelt poolt on selline agressiivne mängustiil positiivne, sest vastasel on väga keeruline oma mängu mängida, kuid tihtilugu läheb see tarbetuks lõhkumiseks, millest ei puudu ka vigastused, nagu juhtus ka eile. Seda on kohalikul tasandil tundnud vist juba iga meeskond.
Kommentaar
-
Jah, nagu ka Hurt ütles, oli mängu tempo ja Infoneti poolt peale pandud surve Florale treeningmänguna vägagi meeltmööda, aga see, mis mainitud lõhkumise osas toimus, oli ikka päris kuramuse kole ja ärritav. Ja mitte sugugi esmakordne sarnane kogemus sama vastasega samal Halliturniiril. Täiesti tarbetu jõhkrutsemine. Milleks, miks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustCommunism will prevail. Also, I like to wear daffodiles in my butthole every now and then. Just for the fuck of it. - Mao Zedong
Noh, et kui juba sisulagedate ja kontekstiväliste "tsitaatide" loopimiseks läks.
Tsitaad oli selle pärast ma ei saa aru mida te ootasite, et Infonet laseb teid võita lahkalt? Minge parem III.Liiga satsi vastu mängima siis ei tekita probleem.
Ma olen tegelt vastu see halliturniir mis juba pakkub PL omavaheliste mängud. On sama nagu suvel kui palutakse Bayern vs. ManU või midagi. Pigem parem mingi Läti või Leedu satside vastu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar