Minu arust on vahva,et kõik tugevamad on ära tajunud, et mismoodi saab floralt punkte võtta. Vägevad meistrivõistlused on meil ees (Y)
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustKuidas fännid suhtuvad,et Prosa sõidab autoga kus lehvib georgi lindike.Norm või.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKas sa küsid või vastad?
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustKuidas fännid suhtuvad,et Prosa sõidab autoga kus lehvib georgi lindike.Norm või.
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustNo pic, no proof. Aga tegelt ka vä?
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustMkm, ööö niisama kobiseb, nagu alati. Ta tuntud Flora hater juu
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustKuidas fännid suhtuvad,et Prosa sõidab autoga kus lehvib georgi lindike.Norm või.
Tartu venelased ei tohiks nii väga ju selle georgi lindiga seotud olla ja seda kummardada? Oli see tema auto?Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas Piksenool Vaata postitust
Tartu venelased ei tohiks nii väga ju selle georgi lindiga seotud ollaIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar