Algselt postitas plastic'99
Vaata postitust
Mu arvates puudu on näiteks kvaliteetsest eelsoojendusest et oleks huvitavat lugemist mängu eel, et ajakirjandus nagu ise teeks endale ja jalkale head tehes analüütikat,isegi mõeldes midagi kollast eriti vastasseisude a la LEV-FCF kohta - oleks põnevam elu ju mitte need 7 sitta hilisõhtulehelt vms..... Jalgpallist peab rääkima, huvi peab tekitama -kunagi ammu olles ise soccernetlane tulin ideega välja et võtaks ise äkki need mängueelsed kommendid mitte copypaste EJL lehelt stiilis mäng tuleb võrdne, mängima hakkavad 2 sitta.... Öeldi: pole tarvis.
Puudu on jalkaekspertidest, kvaliteetsest jalkakonferansist -ma ausalt öeldes ei taha kuulata seda Kundlat, ETV kommentaatoreid... Ma tahan analüütikat, huvitavaid fakte mite OIOIOIOIOIOIOIOIOIOIOIOIOIOI MILLINE LÖÖÖÖÖÖÖÖÖKKKKK AAAAAA iga teise ebaõnnestunud 10m mööda kohta....
Ja tahaks et jalgpall oleks pidu, mitte šprotiarenil trellide tagant vaadata......
Samas kui naasta veel kord üsna toreda perioodi mu elust juurde, siis ma olin koduse liiga väga suur fänn - ma teadsin mis kus toimub ja kuidas jne jne jne - selles suhtes et minu personaalne meediaväli oli jalkaga vägagi täidetud. Kui aga see sai läbi periood siis aina vähem oliseda tõmmet meie vutti vaatama minna... Praeguseks on see 0. Sorri, aga tõsi
Kommentaar