Ilmselgelt ei huvita teid PL kui ei tea. Pole mõtet seletada ka midagi mis toimub seega. Minge vahtige oma reale, citysid, barcasid jne edasi. Minu poolt kõik jälle...ei viitsi sõimama hakata ja siia vaadata mõnda aega.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustPüro keelamine pole "fännidele sita keeramine" vaid täiesti mõistlik teguviis. Kõik normaalsed riigid saavad ilma tossutamiseta hakkama. Kui teie ei saa, siis olete järelikult lihtsalt sitad fännid.
Moodsa jalgpalli valud Saksamaal, ennetame....keelame....karistame....aga näed ikka ei juuri välja.
Inglismaal tegutsevad advokaadid, kes on spetsialiseerunud pürotehnikat kasutanud fännide kaitseks.
Ja juhtumeid on aastas üle 100. karistused on 3 kuud türmi ja 3 aastat staadionikeeldu....aga näed ikka leidub shitfänne.
Õnneks on viimastel aastatel Eestis olnud mõistust seda teed mitte minna.
Kommentaar
-
Ma olen olnud sellistes küsimustes alati fännide poolel. Erinevad protestiaktsioonid on väga tervitatavad, et juhtida tähelepanu kitsaskohtadele, kuid sellise aktsiooni suurim kaotaja on klubi ja selle mängijad, kes jäävad seeläbi fännimöllust ilma. Samuti tuleb mõista, et püroloa andmine ei ole osapooltele kohustuslik. Pigem tuleb olla rahul, et selline võimalus on kohalikel jalgpallifännidel üldse tekkinud, et enamus kordadel kui on soovi, siis on võimalik pürotehnilisi vahendeid kasutada. Sellega peaksime olema me ühed vähesed Euroopas kui mitte ainukesed. Ja kui selline olukord ei sobi, siis on palju vägevamaid võimalusi, kuidas selle vastu protestida kui see, et mitte oma klubi toetada.
et mitte klubi põhist vastukaja mitte saada, siis märgin kohe ära, et see on kirjutatud Eesti jalgpalli huvilisena, mitte Kalju poolehoidjana.
Kommentaar
-
Selleks, et korraldada mingit mõttetut protesti, kus võitjaid ei ole tuleks saata Pohlakule SMS ja saada kokku ning leida ühine lahendus. Eesti on nii väike, et mõttetu on tormi veeklaasis korraldada, sest kokkuvõttes ei mõjuta see mitte midagi ega kedagi. Kogu aeg käib mingi hull võitlus ja alati on mingisugune täiesti mõttetu probleem päevakorras, mida võimendatakse ja võimendatakse kuni see lihtsalt maha raugeb. Hapukurgihooaeg? Ja selleks, et musta pesu avalikult pesta saab seda teha ka klubi seinte vahel.Last edited by Silver; 27.04.16, 11:45.
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustmitu päeva-vooru veel Hurt vastu peab?
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustmiks teile seda pürot nii väga vaja on? pole märganud, et Inglismaal või Saksamaal tribüünidel igav oleks. keskenduge parem meeskonna toetamisele ja tikkudega mängige kodus, kui ilma olla ei saa. püro on üks neid asju, mis tavavaatajad staadionilt eemal hoiab.
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustPüro hoiab tavavaataja staadionilt eemal? Äärmiselt kummaline ja õhust võetud avaldus. Ma ei ole pürofänn, aga kui olen käinud vaatamas mõnda mängu Eestis ja seal ka pürotatakse, siis on minul kõrvaltvaatajana just väga hea vaadata olnud. Annab atmosfäärile juurde ja tekitab jalkameeleolu, eriti kui tribüünil on nii vähe vaatajaid nagu Eestis ikka kombeks on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitustSõltub kus ja kuidas. Julgen arvata, et kitsikul kunstmurutribüünil Eestis mõjub püro hetkel tavavaatajale pigem eemaletõukavalt kui mängule kutsuva faktorina. Kui pole harjunud sellega ja keegi sinu läheduses järsku tuld ja tossu pilduma hakkab, siis pigem on ebameeldiv. Üle 40 aastased naised ja alla 5 aastased lapsed satuvad ka esimestel kordadel paanikasse ning tõmbavad ka perepead kaasa. Järgmisel korral kas istuvad eemale või ei tule üldse. Kui tavavaataja teeb asjaga tutvust distantsilt, siis kulgeb harjumine rahulikumalt. Ses suhtes Eesti mõistes hiiglaslikul le Coqil eraldatud sektorites probleemi ei näe.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar