Eesti poolt mitte, kohapealsete kanalite osas olen homme targem, kuigi kahtlen sügavalt. Teavitan kindlasti, kui midagi leidub.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Heh 1-1 viiki jäi, Prosa küll vahetati mingi aeg välja aga pealeseda, kui Hannes Anier viga sai, vahetati Prosa tagasi mängu (sõprusmängu eripära) ja lõi 1-1 värava.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustvara rõõmustate, kohe saabub Jormma ja kommenteerib Sappineni mängupanemistarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustUmarov see kindlasti ei ole.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Nojah. Lojaalsemaid,kirglikumaid ja positiivsemaid fänne annab mitte ainult Euroopast vaid maailma klubivutist otsida. Vaid nende suure rivaali Rangersi fännid pääsevad lähedale. Iseasi kui suur kontingent Bhoysi fänne siia tuleks kuid arvestades aastaaega võiks ehk nii 500 ringis neid reisida, mis oleks turgutus Vanalinna pubidele ja söögikohtadele.
Ilmselt saavad peatuspaikadeks Iiri pubid nagu Mad Murphy, Dubliner vms, sest vaatamata juriidilisele kehale on see 100 % Iiri rahvusklubi, osa nende kultuurist.
Stiilinäide, mida võiks oodata 12-13 juulil juhul kui Flora Gibraltari meistriga hakkama saaks.
Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar