Algselt postitas ööö
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Külaline
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustMingi näpu otsast väljaimetud vandenõu teooria.... 25 aastat polnud mingit omistamist toimunud ja nüüd õige aeg käes või?
Iga spordiharrastaja suitsetab kvaliteetset - paberosse
Kommentaar
-
Külaline
Huvitav artikkel, ent selle lõpus EJL'i selgitus on see mis paneb kõik punktid i peale... Reklaami osas seal tõesti huvitav küsimus - aga miks ntx Levadia ei müü? Ei müü sest ei viitsi tegeleda/pole sidemeid/spetsialiste jne. Reklaamiraha Aivar võinuks ju endale jätta, aga investeeris klubisse - milles probleem?
Mis poistest, hr Ööö, jutt on? Ei saanud üldse aru Seega vabandan, kuna eksisid
Kommentaar
-
Va.Ratnikov milleks ma seda jahun.Aasta oli 90-ndad,kui 2 sinusugust vihast lastetreenerit ajasid oma asja ja olid meeletult asjasse pühendunud.Medaleid tuli iga aasta.Aga siis ühel hetkel tuli ainus,pani rahapataka nina ette ja lausus need poisid on nüüd minu süsteemis ja teie pange suud lukku.Nii lihtne see ongi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustHuvitav artikkel, ent selle lõpus EJL'i selgitus on see mis paneb kõik punktid i peale... Reklaami osas seal tõesti huvitav küsimus - aga miks ntx Levadia ei müü? Ei müü sest ei viitsi tegeleda/pole sidemeid/spetsialiste jne. Reklaamiraha Aivar võinuks ju endale jätta, aga investeeris klubisse - milles probleem?
Mis poistest, hr Ööö, jutt on? Ei saanud üldse aru Seega vabandan, kuna eksisid
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas ööö Vaata postitustVa.Ratnikov milleks ma seda jahun.Aasta oli 90-ndad,kui 2 sinusugust vihast lastetreenerit ajasid oma asja ja olid meeletult asjasse pühendunud.Medaleid tuli iga aasta.Aga siis ühel hetkel tuli ainus,pani rahapataka nina ette ja lausus need poisid on nüüd minu süsteemis ja teie pange suud lukku.Nii lihtne see ongi.
Ühesõnaga ma küünalt käes ei hoidnud tol ajaloolisel hetkel seega pole õigust kuidagi midagi arvata - selleks peaks ka teist poolt ära kuulama
Kommentaar
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustTead, ma oleks veidi rohkem sellisel arvamusel ka olnud et "taandus/lahkus", aga kuna ta ise teatas, et tuli indikaator klubi poolt siis pigem natuke kingasaamise lõhna on, aga ei hakka pisiasjade kallal siin midagi toimetama - läks ja läks - vanasti üldse ohvitserid pärast äpradust kuuli pähe endale lasid.... teised temporad ja teised morad, mes chers amis
Flora: Norbert, arvame et sa peaksid tagasi astuma
Norbert: Oooook!
Võibolla niimoodi mulgimehele on selgem. Järgmiseks, teen pilti.
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas ööö Vaata postitustVa Jaan95,ole nüüd rahulik.Ma räägin ajast,kui sina veel mänge ei külastanud.
Rikkus piiri vene MIG - on see Pohlaku intriig
Jättis Borni maha Stig - on taas Pohlaku intriig
loodan, et Aivar ei solvu sellele humoorikale luuleekspromdile
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustJa Jaan95,miks ma Ratnikoviga siin hetkel suhtlen on see,et ta ajab õiget asja.Ta kasvatab lapsi oma klubis ja see on suur asi.See et õlleklaasiga tribüünil jaurata see on teineasi.Nii lihtne see ongi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustTäpselt.
Flora: Norbert, arvame et sa peaksid tagasi astuma
Norbert: Oooook!
Võibolla niimoodi mulgimehele on selgem. Järgmiseks, teen pilti.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMilles üldse probleem on? Kas pole ükskõik miks tagasiastumine toimus. Itaallane peaks ju nendega igati harjunud olema.
Siin pole palju ruum arutlemiseks, Hurt ise ütles et soov tuli klubilt. Ma olen kindel et ta ei tahtnud.
Võibolla siin ka näitab et mune pole, sest pigem ma oleksin vastanud: kui te tahate mind kinga andma, siis peate selle selgelt ütlema ja kirjutama, mina tagasi ei astu!.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar