pooldan,mida sa teed,aga väga tahaks kuulda sinu arvamust.Kas oma klubi laste satsid peaksid osalustasu maksma oma turniiril.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Inimesena tahaksin alati ja kõige eest vähem maksta või hoopiski mitte maksta. Selle eelduseks on paraku, et see raha võetakse mujalt, antud juhul siis teistelt klubidelt. Kui seda teeksime, jääks mitmetel väiksematel klubidel, kes meie turniiridel alati käivad, tulemata. Ka neile on väljundit vaja, ka nende lapsed tahavad mängida.
Mõistan mõlemat poolt, nii sinu küsimust ja lapsevanemate muret kui ka klubi praktikat. Arenguruumi ja mõtlemiskohti on ka klubi jaoks, see on samuti selge. Mõnel perel käib mitu last korraga ühel turniiril, neil on kindlasti raske. Igati mõistetav ja tegelemist nõudev probleem ja küllap sellega ka tegeletakse. Aga nagu alul ütlesin, kulud tuleb katta ja alternatiiv on võtta see raha mujalt, kitsendades seeläbi teiste võimalusi ning seeläbi ahendades meie oma klubi lastele pakutavat. Seda teed me ei taha minna. Nii väikesed turniirid nagu meie korraldada suudame, ei ole klubile ka mingi tõsiseltvõetav - või, noh, üleüldse miskine - tuluallikas või raha kokkukraapimise koht. Paraku.
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustpooldan,mida sa teed,aga väga tahaks kuulda sinu arvamust.Kas oma klubi laste satsid peaksid osalustasu maksma oma turniiril.
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas Hubert Gruber Vaata postitustPane laps Kaljusse . Seal ei korraldatagi noorte turniire . Pole turniiri , pole probleemi .
Kusjuures mu teada mõnes lastejalkakoolis klubi maksab osalustasu mängija eest, juhul kui mängija enda vanematel on toimetuleku teatud raskusi,aga seda juhul kui treeningmaks on ilusti makstud....
Kommentaar
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustPühapäevaliiga.... Osalustasu kas 65 või 70 EUR tiim.....
Kusjuures mu teada mõnes lastejalkakoolis klubi maksab osalustasu mängija eest, juhul kui mängija enda vanematel on toimetuleku teatud raskusi,aga seda juhul kui treeningmaks on ilusti makstud....
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustMulle meeldivad need Pohlaku hüäänid.Jõudu.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustMulle meeldivad need Pohlaku hüäänid.Jõudu.
Ausalt, mul oleks piinlik.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustSa nagu oledki loll nagu puupulk?
Ausalt, mul oleks piinlik.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar