Algselt postitas Drogba
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustValikut on, aga kvaliteeti mitte. Saliste suguste vendadega plaanitakse kulla peale mängida? No edu sellisel juhul.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustJürgenson: "Ma ei tõmba kunagi Kalju ega Levadia särki selga."Varem oled sa öelnud, et Kalju ja Levadia särgis ei mängiks sa kunagi. Kas see väide peab veel paika või sa enam ei välista ka seda?
(Naerab.) Ma olen jah sellise asja välja öelnud. Tegelikult on tõesti keeruline minna Eestis kuskile teise meeskonda, eriti minul, kui ma olen nii kaua mänginud Floras. Olen mõnda aega siin liigas tegutsenud ja tegev olnud ja ma olen kursis, mis toimub teistes klubides, kuidas seal töö käib, kui professionaalne see on jne. Aga noh, Donald Trump valiti ka USA presidendiks, et ma arvan, et tema saamine presidendiks on suurem üllatus kui mina Kalju või Levadia särgis. (Naerab.) Ma ei hakka siin midagi oletama, aga see mu esimene valik ei oleks, jah. Pigem ma seda ei tee.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustKesa.Kas kõigel kiirem treenerivahetus Floras.
Meistriliiga 2016 kui Arbeiter vahetas välja Hurda aga sai kinga
Arbeiter - 18 mängu 42 punkti - 2,33 pkt keskmiselt
Hurt - 17 mängu 31 punkti - 1,82 pkt keskmiselt
Henn - 1 mäng 0 punkti
Võrdluseks 2013 kui Hurt vahetas välja Lelovi ja jäi treeneriks edasi.
Hurt - 17 mängu 28 pkt - 1,65 pkt keskmiselt
Lelov - 19 mängu 40 pkt - 2,11 pkt keskmiselt
Kommentaar
-
Lõppvaatus kulmineerus wengerliku põrumisega ehk neljanda kohaga ja kuigi mul pole eriliselt soojasid tundeid flora vastu siis tsiteerides soccerneti artiklit "Premium Liigas jäi 13 võitu, 3 viiki ja 2 kaotust. Vastastele löödi 59 ja endale lasti lüüa 18 väravat" - pole mitte paha statistika.
Kommentaar
-
Algselt postitas Parlour Vaata postitustLõppvaatlus kulmineerus wengerliku põrumisega ehk neljanda kohaga ja kuigi mul pole eriliselt soojasid tundeid flora vastu siis tsiteerides soccerneti artiklit "Premium Liigas jäi 13 võitu, 3 viiki ja 2 kaotust. Vastastele löödi 59 ja endale lasti lüüa 18 väravat" - pole mitte paha statistika.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar