Las siis jäädagi teile mõistatuseks, tahaks siiiski viimasele Levadia mängule ka sisse saada
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Flora on tegutsenud absoluutselt õigesti arendades ja täiendades klubi taustajõudusid. Isikud, kes ei oke seitud otseselt jalgpalli mängimisega, kuid aitavad seda elu lihtsamaks teha neil kes sellega otses kokkupuutes on.
Flora on tegelikult jäänud enam-vähem sama koosseisuga, kes neil 2 aastat tagasi tiitli aitasid võtta. Kahe aasta tagusest satsist on puudu Frolov, Jürgenson ja Baranov.
On tehtud korralik areng ning koduses euromängus näidati esimene poolaeg ühte nauditavamaid esitusi Eesti klubi poolt.
Kui talvel eestvedajad ei lahku, siis on Flora järgmine hooaeg kindlasti tiitlipretendent number 1.
Kommentaar
-
Mis siin ikka imestada, et Levadial ja Kaljul raha napib, kui eesmärk, mille täitmiseks suur osa euroraha kulub, on Kaljul ebaõnnestunud 5, Levadial 3 aastat jutti. Ja see eesmärk on meistritiitel, mis tagaks euroopast 2 korda rohkem raha.
Õnneks on Flora ja Info tõestanud, et arvukad välismängijad ja pidev tõmblemine (enneaegne vabastamine, vahetamine) nendega siin eriti ei aita.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustFlora on tegutsenud absoluutselt õigesti arendades ja täiendades klubi taustajõudusid. Isikud, kes ei oke seitud otseselt jalgpalli mängimisega, kuid aitavad seda elu lihtsamaks teha neil kes sellega otses kokkupuutes on.
Flora on tegelikult jäänud enam-vähem sama koosseisuga, kes neil 2 aastat tagasi tiitli aitasid võtta. Kahe aasta tagusest satsist on puudu Frolov, Jürgenson ja Baranov.
On tehtud korralik areng ning koduses euromängus näidati esimene poolaeg ühte nauditavamaid esitusi Eesti klubi poolt.
Kui talvel eestvedajad ei lahku, siis on Flora järgmine hooaeg kindlasti tiitlipretendent number 1.
Järgmise hooaja kohal lasub veel kuhjaga küsimärke. Pole ju veel selgegi, kas Pijpers jätkab peatreenerina ja seal nagu ma aru saan, võivad ka tema eraelulised asjad määravaks saada. See on isegi järgmise hooaja võtmeküsimus, et kas Pijpers jätkab või mitte.
Selge on see, et on mängijaid, kes kibelevad välismaale ja ma olen kindel, et päris kadudeta see talv Flora jaoks ei möödu. See oleks muidugi ka loomulik asjade käik, mõni mängija ehk juba peakski järgmise sammu tegema, kuid nagu ma ütlesin, siis võtmeküsimus on peatreener, mitte mõningate mängijate võimalik lahkumine.
Kui juba mängijate peale asi läks, siis tooks välja minu silmis kõige suurema arenguhüppe teinud floraka sel hooajal: Mihkel Ainsalu."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Noh, sesmõttes on jalgpalliklubi nagu iga teinegi organisatsioon, mille efektiivsuse aluseks on töötajate rahulolu ja kõrge motivatsioon. Ei ole saladus, et hetkel on Eestis ainult üks jalgpalliklubi, mis laiemalt töötab kui professionaalne spordiklubi ja siin ei ole küsimus ainult isiklikus kokas ja heades taastumisvõimalustes, vaid üleüldises loogikas, millele on süsteem ülesehitatud. Aga eks mäletame kõik ka perioodi, mil terve elu Florat teeninud mängijad persse saadeti kui nad leivale vorsti peale tahtsid saada. Rahulolu on selline hästi lai ja individuaalne teema, et kuhu maani neid mängijaid poputama peab ja milliste vahenditega. Kui trennis muidugi spordijooki ei ole ning ei ole tagatud elementaarsed vahendid tippspordi tegemiseks, siis on see juba täielik äärmus ning lihtsalt kurb. Ma julgen arvata, et Floras on Tallinna klubidest kõige madalam keskmine palk, mis ühtlasi on ka loogiline arvestades keskmist iga. Ja seeläbi on võimalik suuremaid vahendeid suunata taustajõududesse, mis ilmselgelt on õige tee.
Ma isiklikult olen mõelnud, et kui tööandja poolt oleks lõunaks tervislik toit tagatud ning külmkapp karastusjookidega täidetud, kas ma teeks ka siis efektiivsemalt tööd ning ei passiks pool päeva Soccernetis?
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
Ma isiklikult olen mõelnud, et kui tööandja poolt oleks lõunaks tervislik toit tagatud ning külmkapp karastusjookidega täidetud, kas ma teeks ka siis efektiivsemalt tööd ning ei passiks pool päeva Soccernetis?
PS! Katzuu poolt jagatud inff on mõneti skandaalne.
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustAga tegelikult on hämmastav küll kui profiklubi ei suuda täitsa elementaarseid "nõudeid" mis üks profiklubi peaks täitma.
Loomulikult on tiitli ja ka võimaliku euroedu näol saadava raha saamine ahvatlev ja inimlikult mõistetav, aga õnneks pole ka Eestis ühelgi klubil enne hooaega tiitel kindlustatud, rääkimata eurosarjades edenemisest. Mis siis saab kui hooaeg ebaõnnestub? Mängijad hakkavad ise kodust coca pudelitega kraanivett trennidesse ja mängudele tooma?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKontrollitud. Teen samaefektiivselt edasi. Samas tulen tööle rõõmsamalt.
PS! Katzuu poolt jagatud inff on mõneti skandaalne.
Kommentaar
-
Kogu selle Flora noorukite mängitamise poliitika taustal oleks väga kahju kui loobutaks järgmisel hooajal Gert Kamsist, kellel juhul kui saab laupäevasel derbyl Levadiaga platsile, on koos 299 mängu Flora eest Meistriliigas.
Hetkel on FC Flora ainukeseks triplelegendiks, 300+ mängijaks Martin Reim - 385 mängu Flora eest Meistriliigas.
Gert Kams oleks ajaloo teine FC Flora triplelegend........järgmiseid (Alliku, Beglarishvili) tuleks oodata vähemalt 3-4 hooaega.
Kommentaar
-
Kuidas sa küll selle suutsid välja lugeda?
Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitustJah, 9 tükki on put*is ja ainult üks on tubli.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar