Eks ta nii ole, et alati leiab vingumiseks põhjust. Ma olen päris kindel, et oleksid florakad rääkinud, et vastane on väga tugev ja võimalused edasipääsuks pea vōimatud, oleksite te kõik väljas olnud jutuga, et mäng juba kaotati enne selle algust ja miks üldse sellise suhtumisega mängima minna.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas jumalakäsi Vaata postitustNo kohe üldse ei saa aru mis meedias kõvatamise jutt käib..... Ma ei loe mitte kusagilt välja et keegi oleks öelnud midagi stiilis -vastane pole tugev- või -sellest paarist peaksime edasi minema- või ükskõik mida sarnast. Mida peaks siis enne mängu rääkima?
Pijpers enne mängu: "Mängime tugeva vastasega, kes on lõunaeuroopaliku stiiliga. Nad avaldasid muljet, aga nägime ka kohti, mida saame ära kasutada. Peame neid austama, aga see on vastane, kelle vastu meil on häid võimalusi mängida."
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustEdasi vist lätlased Euroopa Liigas?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustTegelt tuleb Suduva. No tra leedukate vastu võiks ju iseloomu näidata.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust15 minutit ja Suduva Apoeli vastu 2:0 ees
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMis väärtust on tulemusel, kui sul algkooseisus 6 leegionäri on?
aga vaadates kasvõi niisama Suduva koosseisu ja mängupilti, siis selle satsi vastu oleks ka Flora võimalused minimaalsed, aga ehk näeb siis vähemalt Flora - Apoel paari ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKodupublik tundub tõepoolest rahulolematu.
aga vaadates kasvõi niisama Suduva koosseisu ja mängupilti, siis selle satsi vastu oleks ka Flora võimalused minimaalsed, aga ehk näeb siis vähemalt Flora - Apoel paari ära.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustaga ehk näeb siis vähemalt Flora - Apoel paari ära.et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMis väärtust on tulemusel, kui sul algkooseisus 6 leegionäri on?
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustKuna olin mõned päevad Eestist eemal ja mängule ei jõudnud, nägin hiljem vaid lõppskoori, siis oli see allajäämine tõesti nii suur kui skooris kajastub?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar