Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Kusjuures ma küll ei loe Zahovaiko sõnavõttudest välja, et kaotati tänu kohtunikule. Pigem oli mu meelest point, et vile oli uskumatult sitt nii mäng alguses (kui oli kaks kahtlast otsust) kui ka teisel poolajal (kui jäeti Florale penalti andmata ja Paidele punane(?) andmata). Sellest "saite suurelt pähe, et mis sa ikka jaurad" poindist ei saa aru. Nii võttes on ka Rogici jutt sittade kohtunike teemal mõttetu, sest "nahui sa jaurad, nagunii ju võitsite". Et mis see täpne skoor olema peab, et nõrgale vilele* ja olukordadest liiga eemal olevatele kohtunikele võiks tähelepanu pöörata?
* Flora vs Paidet ei näinud, aga Levadia mängu vile oli konkreetselt jaburalt pask
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustSee pole mitte ainult arvamus vaid ka süüdistus, Sisuliselt sa ütlesid ju, et kohtunik teadlikult tegi asja ära, ei?
Kommentaar
-
See, kas penalti oli õiglane või mitte, on juba iseenesest selline jabur vaidlus.
Mind huvitab rohkem, mida Zaho peale mängu Hennile ütles. Viimane tuli naeruse näoga Zaholt õnnesoove saama, aga selle asemel vist sai midagi sellist kuulda, et "arvestage sellega, et te võitsite ainult tänu kohtunikele". Henni nägu tõsines igatahes hoobilt ja kulmud tõusid juuksepiirini. :P"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Ise mängul ei viibinud kahjuss aga natuke kuulsin. Nägin ka fänni halavat kommentaari Instagramis kus on kirjas "Seda enam kui ei öelda midagi solvavat... Me oleme tulnud toetama heas ja halvas" Fännisektori lähedal seisnud tuttava pere noormängijad kirjeldasid aga et fännid karjusid Toomile "tont, liiguta ennast" ja "mida sa vahid ja uimedad, tont" või midagi selle sarnast.
Kommentaar
-
Algselt postitas adi zero Vaata postitustMis täpsemalt juhtus?
Kommentaar
-
Algselt postitas jumalakäsi Vaata postitustIse mängul ei viibinud kahjuss aga natuke kuulsin. Nägin ka fänni halavat kommentaari Instagramis kus on kirjas "Seda enam kui ei öelda midagi solvavat... Me oleme tulnud toetama heas ja halvas" Fännisektori lähedal seisnud tuttava pere noormängijad kirjeldasid aga et fännid karjusid Toomile "tont, liiguta ennast" ja "mida sa vahid ja uimedad, tont" või midagi selle sarnast.
Mait, kuhu nurka?
Sest löök tuli tema nurka.
Selle peale flippis ära ja kõik.
Mingist tondi jutust ei ole juttugi.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustMina ütlesin ühe lause.
Mait, kuhu nurka?
Sest löök tuli tema nurka.
Selle peale flippis ära ja kõik.
Mingist tondi jutust ei ole juttugi.
Aga ei näe mõtet seda siin arutada.FC Flora
Kommentaar
-
kunagi esitati ühele vutifännile küsimus, et mis on jalgpallifännile kõige solvavam? ta vastas, et kui klubi ja mängijad ei pea lugu oma fännidest.
staadionil olles tundus mulle, et ma näen Eestis midagi erakordset. mängija vabandab fännide ees, et lasi oma nurka ära vajutada, aga kuuldes järelkajasid, siis see on ikka täiesti uskumatu. kui minu klubis midagi analoogset toimuks, siis annaks endast maksimumi, et selline egoistlik tont minu klubi särki enam ei kannaks. aga eks heade inimeste kasvatamine ongi pikaajaline protsess.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustkunagi esitati ühele vutifännile küsimus, et mis on jalgpallifännile kõige solvavam? ta vastas, et kui klubi ja mängijad ei pea lugu oma fännidest.
staadionil olles tundus mulle, et ma näen Eestis midagi erakordset. mängija vabandab fännide ees, et lasi oma nurka ära vajutada, aga kuuldes järelkajasid, siis see on ikka täiesti uskumatu. kui minu klubis midagi analoogset toimuks, siis annaks endast maksimumi, et selline egoistlik tont minu klubi särki enam ei kannaks. aga eks heade inimeste kasvatamine ongi pikaajaline protsess.
Kommentaar
-
Algselt postitas peters Vaata postitustKahtlemata on heade inimeste kasvatamine keeruline, mõni klubi ongi sellest loobunud ja pühendub välismaalaste ja venelaste kasvatamisele, ilmselt siis halbadeks inimesteks, mis on ehk lihtsam ja võtab vähem aega, kuigi tiitlit on see siiski vaid ühe toonud, siiani.
Kommentaar
-
Algselt postitas peters Vaata postitustmõni klubi ongi sellest loobunud ja pühendub välismaalaste ja venelaste kasvatamisele
Mine räägi seda juttu ka Zakale, Gussevile, Sinyavskiyle, Nurmelale, Dmitrijevile, Kreidale.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar