Päris ootamatu lahendus sellisele näiliselt süütule olukorrale. Aland kutsutakse laenult tagasi?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas adi zero Vaata postitustAland kutsutakse laenult tagasi?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas jumalakäsi Vaata postitustEeldan, et Martin ei pea silmas sõrme näitamist kui sellist, vaid, et kogu selle teema ümber selline triangel käib. Mis siin fännidel üldse arvata või otsustada. Meeldib - ei meeldi, oma asi aga see kuidagi meeskonna tööd mõjutada ei tohiks. Kas sul on väljakult puudu meeskonna esiväravavaht üks vaimseid liidreid või staadionilt puudu need õllevines fännid.... Pole kahtlustki kumb sellises olukorras meeskonnale rohkem mõjub.
Kogu lugu läheb iga päevaga üha paremaks.
See on täiesti super värk:
Korraldasime:
1) neljapäeval kohtumise Maidu, klubi juhtkonna ja fännide vahel;
2) reedel kohtumise Maidu, meeskonna kapteni, treenerite ja klubi juhtkonna vahel,
3) lisaks kohtumise Maidu, teiste mängijate ja treenerite vahel,
4) veel ühe kohtumise Maidu, mängijate esindajate, treenerite, klubi juhtkonna ja fännide vahel.
5) Pühapäeval kohtus Mait eraldi klubi spordidirektori Norbert Hurdaga,
6) täna hommikul kohtusime Norbert ja mina Maiduga veel üks kord
See on hullem koosolekute graafik, kui mul on. Pole ime, et Kalevit ei võidetud.
Huvitav, mis nende fännidega arutada on? Vaene Pelle sõber Brandon ei tule enam staadionile ja Kesa Brandoni toetuseks paar nädalat samuti, et vaatajate arv kukub 552lt 550ni?
Korralik lasteaed.
Maidule aga jõudu ja meelekindlust!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitust
Korralik lasteaed.
Maidule aga jõudu ja meelekindlust!I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustSinu väljendusest tundub, nagu peaksid Toomi paipoisiks ja kõiki teisi süüdlaseks.
Kui klubi tahtnuks, saanuks sisemiselt sugeda, nüüd tehakse aga mingit tsirkust.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKees suti üle, näitas natu fakki, mis siin jaurata on? Üldiselt ju tore, et mängija hoolib.
Kui klubi tahtnuks, saanuks sisemiselt sugeda, nüüd tehakse aga mingit tsirkust.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustJust.
Kogu lugu läheb iga päevaga üha paremaks.
See on täiesti super värk:
Korraldasime:
1) neljapäeval kohtumise Maidu, klubi juhtkonna ja fännide vahel;
2) reedel kohtumise Maidu, meeskonna kapteni, treenerite ja klubi juhtkonna vahel,
3) lisaks kohtumise Maidu, teiste mängijate ja treenerite vahel,
4) veel ühe kohtumise Maidu, mängijate esindajate, treenerite, klubi juhtkonna ja fännide vahel.
5) Pühapäeval kohtus Mait eraldi klubi spordidirektori Norbert Hurdaga,
6) täna hommikul kohtusime Norbert ja mina Maiduga veel üks kord
See on hullem koosolekute graafik, kui mul on. Pole ime, et Kalevit ei võidetud.
Huvitav, mis nende fännidega arutada on? Vaene Pelle sõber Brandon ei tule enam staadionile ja Kesa Brandoni toetuseks paar nädalat samuti, et vaatajate arv kukub 552lt 550ni?
Korralik lasteaed.
Maidule aga jõudu ja meelekindlust!FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustVõiksid vähem sõna võtta kui asjadest midagi ei tea.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Fc.Mitte, et midagi sellest loost rohkemat teaks. Ega eriti ei huvitagi.
Aga kas mõned asjad ei peakski nn sise ringi jääma. Minu meelest on juba praegust liiga palju välja hõigatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Fc.Mitte, et midagi sellest loost rohkemat teaks. Ega eriti ei huvitagi.
Aga kas mõned asjad ei peakski nn sise ringi jääma. Minu meelest on juba praegust liiga palju välja hõigatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKees suti üle, näitas natu fakki, mis siin jaurata on? Üldiselt ju tore, et mängija hoolib.
Kui klubi tahtnuks, saanuks sisemiselt sugeda, nüüd tehakse aga mingit tsirkust.
Ma toon selle osa veel eraldi välja:
... järgnenud intsidendist lähtuvalt otsustas Mait Toom lõpetada klubi esindamise.
"Mõistan, et käitusin olukorras valesti ja mõistan, et vean meeskonda ning klubi alt, kuid ma ei oska olukorda teisiti lahendada ega näe võimalust naasta FC Flora väravasuule. Ühtlasi vabandan oma rumala käitumise eest," ütles Mait Toom FC Flora pressiteenistusele.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Aga kes seda tsirkust teeb? Klubi tahab, et Toom mängiks, fännid tahavad, et Toom mängiks, aga Toom ise ei taha ju mängida.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar