Nagu ma aru saan, siis Flora noortesüsteemi järgmine supertöö?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas gize Vaata postitustKas Levadia/Kalju kumbki polnud Toomist huvitatud? Eriti pean silmas Kaljut kellel mõlemad väravavahid juba üsna kõrges eas.
Mis muidugi ei tähenda, et Paide ei võiks Florale kanna peale astuda.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas gize Vaata postitustKas Levadia/Kalju kumbki polnud Toomist huvitatud? Eriti pean silmas Kaljut kellel mõlemad väravavahid juba üsna kõrges eas.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas matys Vaata postitustKes need kolm on keda välismaale äritakse? Laenul viibivad Tamm ja Sappinen ja lisaks Šapovalov?
Šapovalov aga pole esindusmeeskonnas olnud.
Ise arvan, et üks kellel on aeg samm edasi teha on Vihmann. Koondise eest ka kenasti mänginud ja aeg tundub küps olema.FC Flora
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Kui ta nuud laheb vaheke silmakirjalik poleks ? Raakida terveaeg, et ta pole lainud kuna armastab Eestit ja nii kui kodakondsus käes paneb nelja tuule poole. Tekib kusimus kas ta armastas EU passi või tõesti Eestit ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustKui ta nuud laheb vaheke silmakirjalik poleks ? Raakida terveaeg, et ta pole lainud kuna armastab Eestit ja nii kui kodakondsus käes paneb nelja tuule poole. Tekib kusimus kas ta armastas EU passi või tõesti Eestit ?
On ta ju välja öelnud, et kui läheb siis tahab et Flora tema pealt teeniks.
Vaevalt see pass siin mingit rolli mängib kui ta minema peaks.FC Flora
Kommentaar
-
Mis moodi silmakirjalik oleks praegu minna. Mees on valmis ju koondist esindama ja miks ta ei võiks seal ka olla. Tüüp on tulnud Eestisse ja õppinud keele ära - ultimate respekt selle eest. Ei nagu mõne maa sisse ostetud korvpallur.
Koondise mõttes igati hea kui saab siit külaliigast minema.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas purgeenius Vaata postitustMis moodi silmakirjalik oleks praegu minna. Mees on valmis ju koondist esindama ja miks ta ei võiks seal ka olla. Tüüp on tulnud Eestisse ja õppinud keele ära - ultimate respekt selle eest. Ei nagu mõne maa sisse ostetud korvpallur.
Koondise mõttes igati hea kui saab siit külaliigast minema.
Mis Radarist silma jäi, siis venekeele vähe paremini selgeks saanud kui Eesti. Või see oli juba enne Eestisse tulemist ?
Koondise kohapealt ma... vahet ei ole. Las ta jääb.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustSes osas. Kui ta enne väitis, et ta ei taha minna kuna talle meeldib Eestis ja tahab eestlaseks saada. Siis peale kodakondsuse saamist enam ei meeldi Eesti vöi meeldis ainult seni kuni passisai? Muidugi tubli, et on tulnud ja öppinud aga isiklikult jääb selline mulje veits. Ma natuke nagu kahtlen, et talle pole 10 aasta jooksul nii head pakkumist tehtud kui nüüd tehakse.
Mis Radarist silma jäi, siis venekeele vähe paremini selgeks saanud kui Eesti. Või see oli juba enne Eestisse tulemist ?
Koondise kohapealt ma... vahet ei ole. Las ta jääb.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustOn küll tehtud pakkumisi ja Zakal ongi viimane aeg kuskil mujal oma piire kombata, ei suuda selles küll miskit halba näha. Ära otsi igal pool vandenõusi.
Jep, ma kain igalpool vandenöusi otsimas. Joo vähem.
E: See, et valja peaks minema Eestist, see on siililegi selge. Et heaks palluriks saada oleks pidanud juba ammu minema.
Kommentaar
-
Kui oleks varem välja läinud, siis ei oleks tulnud kodakondsuse taotlemisest midagi välja. Selleks on vaja teatud aeg ühes riigis elada, et üldse sellest unistama hakata. Ehk ka põhjus, miks ta varasematest pakkumistest on loobunud.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar