Levadia võib Rakveres mängida.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustSamal päeval ühel staadionil kaks mängu oleks ka päris keeruline pidada.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustLäti federatsioon paneb 30-40% juurde + oli suhtkoht tasuta sissepääs.
Kommentaar
-
Algselt postitas VaatanEtte Vaata postitustIsegi sellise arvestuse järgi oli rohkem rahvast. Ja eile oli ka tasuta sissepääs ju. Kõik tele 2 kliendid said tasuta pileti kahele.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kribenski Vaata postitustKas Flora peab tooma suvel tooma euromängudeks UEFA dela treeneri nagu eelmine aasta Pijpers pidi tooma? Või on Henn käinud koolitustel ja saab rahulikult euromängudel juhendada?FC Flora
Kommentaar
-
Ops, Igonen Floras. Ootamatu üleminek. Aland on seni minu meelest hästi hakkama saanud, aga nüüd siis ilmselt hakkab Igonen mängima.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustOps, Igonen Floras. Ootamatu üleminek. Aland on seni minu meelest hästi hakkama saanud, aga nüüd siis ilmselt hakkab Igonen mängima.
Kommentaar
-
Loomulikult peab iga mängija oma koha ise välja võitlema, aga üpris selge, et Igoneni "päästmine" ei tähenda seda, et ta siia istuma toodi. Sellisel juhul võiks juba kõrgemal tasemel teise väravavahi rolli täita. Kui nii peaks minema, siis Alandi seisukohalt muidugi väga frustreeriv olukord. Nii pikalt on esikinda staatust pidanud ootama ja teinud seda hooaja esimeses pooles veel väga korralikul tasemel, aga eks see olegi karm maailm.
Paplvaskis tuleks ka idee poolest nüüd kuskile laenule saata, aga ega neid kohti nüüd väga palju pole, kus mängida ka saaks.
Kommentaar
-
Naljakas. Igakord kui Flora fännidel on mingi tifo või mingi sõnum kellegile edastada, tuleb kari ei kuskilt välja jube tarku inimesi, kes teavad, kuidas peaks toimuma fänlus, kuidas peaks käituma moraalselt õige fänn, millised on õiged eetikakoodeksid. Mul on jäänud mulje, et eesti fänn tuleb üldjuhul jalgpalli asemele tennist vaatama. Kus liigne emotsioon on patt, ärge ometigi karjuge seal, kellele seda vaja on? Ma tulin ikka erudeeritult tennist vaatama ja laske mul rahus pirukat ja kohvi juua.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustNaljakas. Igakord kui Flora fännidel on mingi tifo või mingi sõnum kellegile edastada, tuleb kari ei kuskilt välja jube tarku inimesi, kes teavad, kuidas peaks toimuma fänlus, kuidas peaks käituma moraalselt õige fänn, millised on õiged eetikakoodeksid. Mul on jäänud mulje, et eesti fänn tuleb üldjuhul jalgpalli asemele tennist vaatama. Kus liigne emotsioon on patt, ärge ometigi karjuge seal, kellele seda vaja on? Ma tulin ikka erudeeritult tennist vaatama ja laske mul rahus pirukat ja kohvi juua.
Ma saan aru, et Toomile tehti mingi plagu. Aga mis see sisaldas või mis see oli, pole õrna aimugi.
Aga muidu, väga äge lüke Floralt. Tuua sisse ka välismaal mänginud mehi (kes ei ole veel karjääri lõpetamas). Meeldivalt ambitsioonikas!olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustKes kus midagi arvab?
Ma saan aru, et Toomile tehti mingi plagu. Aga mis see sisaldas või mis see oli, pole õrna aimugi.
Aga muidu, väga äge lüke Floralt. Tuua sisse ka välismaal mänginud mehi (kes ei ole veel karjääri lõpetamas). Meeldivalt ambitsioonikas!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar