Algselt postitas manalamees
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustJa mitte ainult Bundesligast, vaid ka madalamal võib olla väga meeldejääv elamus.
Ma ütleks isegi, et seal kogetu oli kõvem kui Bundesliga mängudel nähtu, kus käinud olen."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas SoccerGoal Vaata postitusthttps://www.instagram.com/p/B0ooTkeBtRP/
Võimas, kuradi võimas! See, et teist mängu järjest nii tehti ja et sakslased siiralt vastu aplodeerisid, see on vinge ning loodetavasti said nooremad vennad motti juurde, miks edasi treenida ja ülespoole pürgida.
sigpic
Kommentaar
-
Kas seal türklastega mingi 0:5 ei olnud esimesest mängust all? Et noh selles valguses ei ole ju Kalju 0:2 Celticuga ka üldse hull, võideldi vapralt ja pakk jäi ära.
Algselt postitas Sihvakas murukarikas Vaata postitustLevadia
..., kodus 1-1 vs Galatasaray.
Kommentaar
-
Olenemata mõnest tõrjest, ei ole Igonen endiselt mänginud ennast olukorda, et ta peale võib kindel olla. 22 aastaselt peab olema VV puhul kindel jalgademäng, mitte mingisuguse sodi-pudi, mida Igonen pidevalt näitab. Võib-olla on tegemata noorest peast baaskoolitus jalgade mängimisel. Orgla otsust ei mõista ma siiamaani, ilmselt Aland ei mõista ise ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas Cerny Petr Vaata postitustUltra/hooligan foorumites/lehekülgedel on sellest päris palju räägitud:
https://www.instagram.com/p/B0qEA6aFpZ8/Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Kalju kontrolligu mune, lööge rist ette ja tehku Alandile hooaja lõpus pakkumine. Neil vv osakond ju päris ahtake tuleviku suunal."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustKurb, et eesti jalgpalli vägitegude (levadia, koondise playoff, flora nüüd) ühisnimetaja Vassiljev varsti lõpetama hakkab.
Positiivne, et ilmselt saavad paljud poisid nüüd head kohad väljamaal.
Aga mainin ka ära, et mulle absoluutselt ei meeldi see Flora sõprusmängu jama. Just tundus, et äkki Flora ongi see sats kellele tlnas elades kaasa elada võiks. Ja siis kusevad suure kaarega eesti liiga peale.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustma saan aru et Kams ja Järvelaid on järgmisest hooajast Eintrachti mängijad?
Kommentaar
-
Henn: "Minu jaoks väga ootamatu olukord. Oleks tahtnud minna koju ja valmistuda meistriliigaks, aga selline see peatreeneri elu vahest on. Teadlikult ei ole veel mõelnud selle mängu peale. Eks nüüd tuleb hakata."
Kujutlen stsenaariumit:
Vest saab kõne Itaaliast
Mängu korraldaja: "Kuule, meil siin Itaalias hüppas ühel satsil vastane alt ära. Sa mingeid aastaid tagasi mängisid selle Milaano satsiga, tule mängi nüüd uuesti. Viskame sulle natuke klotsi, vbla saadame mõne su mängija ka testimisele"
Aivar: "Oo, okei, davai. Ma ütlen pojale, et pärast Eintrachti lendavad Itaaliasse. Palju pappi loobid? Ok. Kanna see siis Sport & Net Gruppi kontole."
MK: "No probleemo amigo."
---
Aivar kõllab Pellele
Aivar: "Pelle kuule, pärast sakslaseid tõmbad satsiga Itaaliasse."
Pelle: "Meil on liigamäng Viljandiga, ei saa. Pealegi Jürgen tahab koju tulla ja liigaks edasi valmistuda"
Aivar: "Ära selle pärast muretse. Lasen poistel siin loa teile kirjutada ja persse see Jürgen. Ma saan siit hea klotsi, saan jahile uue mootori osta".
Pelle: "Kes lennupiletid maksab?
Aivar: "Itaallased".
Pelle: "Nojah, hea küll."
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustNäitab ilmselgelt ära, et see sõprusmäng pandi paika klubi/alaliidu juhtidega peatreenerit mitte arvestades.
Kujutlen stsenaariumit:
Kommentaar
-
30.07.2019
"Hommikul kell 10.05 helistati ja teatati, et Panathinaikos hüppas alt ära. Seal linnas pidid olema pidustused ja meile väideti, et 17 500 inimest mahutav staadion on välja müüdud. Kas see tõele vastab, näeb kohapeal," ütles Pohlak.
04.08.2019 Kellegil tõmmati küll nahk üle kõrvade
flora.jpg
Kommentaar
-
Algselt postitas MartinEST Vaata postitust30.07.2019
"Hommikul kell 10.05 helistati ja teatati, et Panathinaikos hüppas alt ära. Seal linnas pidid olema pidustused ja meile väideti, et 17 500 inimest mahutav staadion on välja müüdud. Kas see tõele vastab, näeb kohapeal," ütles Pohlak.
04.08.2019 Kellegil tõmmati küll nahk üle kõrvade
[ATTACH=CONFIG]6452[/ATTACH]When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Pelle Pohlak vastuolulisest sõprusmängust, eurohooajast ja võimalikest üleminekutest: https://sport.ohtuleht.ee/972721/pel...avad-pahandada
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar