Õnnitlused tiitli puhul.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Kui enne hooaja algust olid paljud kriitikud seisukohal, et see noor punt ei ole võimeline terve hooaeg mängima tiitli mängule, siis meeskond näitas keskmist sõrme erudeeritud kriitikutele. Sorga tähelendu ei saa mitte märgata, kuid üsna tihti mu meelest ei panda tähele ka kaitsetöö äärmist enesekindlust mängust mängu. Kui just ründefaasis jäi peale euromänge mingisugune teravus puudu, olgu selleks siis füüsiline või mentaalne väsimus, siis kaitsetöö oli terve hooaja vältel äärmiselt enesekindel. Samuti ma näen, et palju nähakse Kostja edu, kuid allahinnatakse Ainsalu võtmetegurit. Ainsalu on arenenud mentaalselt ikka korralikult, kust ta näitab, et alati pea rapsima tohutult väljakul, et olla edukas, äärmiselt targaks saanud mängijana.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKui enne hooaja algust olid paljud kriitikud seisukohal, et see noor punt ei ole võimeline terve hooaeg mängima tiitli mängule, siis meeskond näitas keskmist sõrme erudeeritud kriitikutele.
Ja no kellel saaks sellise satsi tiitlivõidu üle üldse olla midagi? Vägev ja teenitud tiitel! Ootused noortele on loomulikult kõrged nüüd.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMa ei viitsi ise uurida ja ilmselt siinsetel statistikutel kohe andmed nkn võtta. Aga kui palju on Sorga tänavu kokku löönud Kaljule, Levadiale ja Paidele?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Järvela tegi põneva loo teguritest, mis viisid Flora meistriks, ja mis näitab taaskord ikkagi seda kui pisiasjadest jalgpall kinni on, mis muidugi liigahooaja peale väga palju tasandub, aga see hetkel selleks. Minu arvates jäi Sorga eduka hooaja puhul üks väga oluline asjaolu käsitlemata. Järvela väidab, et võtmemomendiks oli 11. vooru värav kodus Narva Transi vastu. Mulle tundub, et see fantastiline hooaeg sai alguse tegelikult juba palju varem, samuti Transi vastu, aga hoopis Narvas 6. voorus kui 0:0 seisult anti Sorgale viimastel minutitel õigus penaltit sooritada. Sellisel momendil anda penalti noormängijale, kes on alustanud hooaega vahetusründajana, on tohutu vastutus ja usaldus ning Sorga on täpselt sellist tüüpi mängija, kes vajab selliseid asju ning sellest momendist alates oli temas tohutu enesekindlus. Kui Vassiljev poleks varasemalt penaltil eksinud või kui Kams oleks tol hetkel väljakul olnud, siis vaevalt Sorgal oleks lastud penaltit sooritada, aga mulle tundub, et hoopis see võis tänavuse hooaja üks võtmemomente olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas purgeenius Vaata postitustja fakt on see, et Sorga selle hooaja komeet. Absoluutselt tore, kui selliseid tekib ükspuha millises meeskonnas mei oma liigas"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKui enne hooaja algust olid paljud kriitikud seisukohal, et see noor punt ei ole võimeline terve hooaeg mängima tiitli mängule, siis meeskond näitas keskmist sõrme erudeeritud kriitikutele.
See kõik muidugi ei vähenda tiitli väärtust ning õnnesoovid Florale. Kõige stabiilsem esitus läbi kogu hooaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitustIlma Vassiljevi nimelise trumpässata tõenäoliselt ei olekski. 10 väravat + 16 söötu, tuleb kindlasti veel lisa. Ka mängijate ja Henni intekatest jookseb Vassiljevi olulisus läbi.
See kõik muidugi ei vähenda tiitli väärtust ning õnnesoovid Florale. Kõige stabiilsem esitus läbi kogu hooaja.
Kommentaar
-
Ilmselt liitub Legioniga.
Algselt postitas purgeenius Vaata postitustMIs arvate, kas Kostja on ka järgmine hooaaeg Floras ?
Peale euromänge minu arvates ei olnud omal tasemel (tõsi muidugi väravasööte tuli küll). Lihtsad söödueksimused.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar