Oota, Sapi saigi selle eest teise kollase, et liiga varakult väljakule tõttas?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Ei koti see Sappineni punane kaart mitte ühtegi UEFA ametnikku. Vaatab Raunokene vaikselt kodus teki all, kuidas sõbrad Horvaatias 0-6 saavad.
Tublid, et vähemalt penalteid nõksa paremini lüüa oskate. Riiklikule UEFA koefitsiendile oli see ülimalt vajalik. Kahju, et et teisel poolajal taas jalgpallimängimise ära lõpetasite.
Kogu teie mänguplaani võtab kokku muidugi pilt
Kommentaar
-
Algselt postitas Kribenski Vaata postitustKas Flora on oma 2he võiduga toonud meile neljanda eurokoha tagasi ka?
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustEi koti see Sappineni punane kaart mitte ühtegi UEFA ametnikku. Vaatab Raunokene vaikselt kodus teki all, kuidas sõbrad Horvaatias 0-6 saavad.
Tublid, et vähemalt penalteid nõksa paremini lüüa oskate. Riiklikule UEFA koefitsiendile oli see ülimalt vajalik. Kahju, et et teisel poolajal taas jalgpallimängimise ära lõpetasite.
Kommentaar
-
Algselt postitas vanafänn Vaata postitustMiks su tu**u nii liivane on? Me oleme niigi terve selle Eesti jalkaga põhjamudas, ning siin pole enam aega omavahel põriseda.
Kuidas on võimalik, et ühe ründaja lahkumisega talvel on kogu võistkonna mäng läinud vabalangusesse võrreldes eelmise aasta Radnicki ja Eintrachti mängudega? Ma ei salga maha, et need kaks võitu on olnud ülimalt vajalikud ning aplaus selle eest, kuid tänane vastane oli Narva Transi tasemel.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustSest ma ootan paremat jalgpalli Eesti liiga suveräänsest liidrist.
Kuidas on võimalik, et ühe ründaja lahkumisega talvel on kogu võistkonna mäng läinud vabalangusesse võrreldes eelmise aasta Radnicki ja Eintrachti mängudega? Ma ei salga maha, et need kaks võitu on olnud ülimalt vajalikud ning aplaus selle eest, kuid tänane vastane oli Narva Transi tasemel.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustPole Ainsalu, pole enam joosta jäksavat Kostjat, pole imepoiss Sorgat.. Ühe ründaja lahkumisest on ikka asi kaugel, seega võta veidi vaiksemalt eks ja vaata et kuskil tõuksiga sõites viirust ei saa.
See on mingi uus tendents tekkinud see hooaeg meie jalgpalli, kus aetakse tulemusega võrdväärselt taga ka mängupilti... Ehk ma olen ise liiga pehmoks muutunud või olen midagi maha maganud, aga meie jalgpall on nagu sellises seisus, kus me ei saa oodata kellegi vastu mingit domineerimist.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustEi koti see Sappineni punane kaart mitte ühtegi UEFA ametnikku. Vaatab Raunokene vaikselt kodus teki all, kuidas sõbrad Horvaatias 0-6 saavad.
Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustSest ma ootan paremat jalgpalli Eesti liiga suveräänsest liidrist.
Tubli annus kibestumust paistab su jutust välja. Katsu nüüd rahuneda. Mängupilti ei mäleta varsti nagunii enam keegi, lõppkokkuvõttes loeb vaid, kuhu jõutakse."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Reportaaž siin, varsti ka järelkaja (jutud Hennu ja Kuusega).
"Samal ajal, kui trolliarmee ekraanide taga käsi hõõrus, võttis Liivak vastutuse oma meeskonnakaaslaste, oma koduklubi FC Flora ja euroedu järele januneva Eesti jalgpalli ees. Ning läks ja lõi selle kuradi penalti ristnurka nagu tühise papinaela! Mic drop. Eepiline mic drop!"
Kommentaar
-
Kes iganes klubi sotsiaalmeediaga tegeleb, peaks korra mõtlema, kas klippi, kus Liivak kõiki putsi saadab, on ikka kõige mõistlikum üles riputada.
Ja, noh, see rallika kommentaar on lihtsalt hale. Kurat küll, me ei ela Inglismaal, kus Liverpooli fännid võiksid rõõmu tunda kui ManUl sitasti läheb või vastupidi...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar