Algselt postitas ElNino9
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustProfiklubisid külasatsiks kutsuda.. okeika.. ma ei mõista, mille alusel nii üleolevalt Malta ja Islandi klubidesse suhtutakse?
Kommentaar
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustMalta klubi ei ole kindlasti profiklubi ja ma ei ole ka päris kindel, et Islandi sats täisprofessionaalselt tegutseb. Ma arvan, et need on kindlasti nö külasatsid nagu ka Flora.
Kommentaar
-
Vinguviiulid, klaviatuurikunnid, foorumiätid ning teenelised mõnitamis- ja parastamiskunstnikud, samuti muidu jalgpalli kallal viriseda armastavad tegelased ja üldse kõikvõimalikud vutitrollid tõmbasid sae mõnuga käima. OJ poolt
Ma saan aru, et OJ nüüd hõõrub käsi, et läks hinge, aga see on ausaltöeldes labane, et mõnitada inimesi, kes jagavad sinuga sama kirge sama mängu vastu ning kellele sa üritad igapäev sisu toota. Mis siis ongi sinuarust õige see, et keskmine Eesti vutifänn ei julgeks avaldada oma arvamust, kriitikat, positiivsust ega midagi muud, vaid fapib kodus selgrootu limuskina ekraanitaga kui sa Pohlakuga kuskilt Flora podcastis oodi laulad. Jube pask. Üks penalt sisse ja here we go.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustVinguviiulid, klaviatuurikunnid, foorumiätid ning teenelised mõnitamis- ja parastamiskunstnikud, samuti muidu jalgpalli kallal viriseda armastavad tegelased ja üldse kõikvõimalikud vutitrollid tõmbasid sae mõnuga käima. OJ poolt
Ma saan aru, et OJ nüüd hõõrub käsi, et läks hinge, aga see on ausaltöeldes labane, et mõnitada inimesi, kes jagavad sinuga sama kirge sama mängu vastu ning kellele sa üritad igapäev sisu toota. Mis siis ongi sinuarust õige see, et keskmine Eesti vutifänn ei julgeks avaldada oma arvamust, kriitikat, positiivsust ega midagi muud, vaid fapib kodus selgrootu limuskina ekraanitaga kui sa Pohlakuga kuskilt Flora podcastis oodi laulad. Jube pask. Üks penalt sisse ja here we go.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustVinguviiulid, klaviatuurikunnid, foorumiätid ning teenelised mõnitamis- ja parastamiskunstnikud, samuti muidu jalgpalli kallal viriseda armastavad tegelased ja üldse kõikvõimalikud vutitrollid tõmbasid sae mõnuga käima. OJ poolt
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustEsiteks on Flora täisprofessionaalne klubi. Mis puutub Malta klubisse, siis Malta kodakondseid oli selles ühe käe sõrmedel lugeda. Võib eeldada, et vähemalt poolprofessionaalne sats on see küll
Kommentaar
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustNo aga ongi poolprofessionaalne klubi. Mida ma siis muud väitsin. Ja "külaklubid" on kahtlemata kõik Eesti liiga klubid. Vahet ei ole kas siis professionaalselt tegutsetakse või mitte.
Kommentaar
-
Tubli, tubli, tubli FC Flora! Zagrebiga on juba niipalju pingevabam, et kui seal suudetaks mängida sarnaselt, kui möödunud aastal Frankfurtiga võib ilusaid asju veel sündida. Kas ka tulemusi näitab aeg!
Frank Liivak on saanud oma vormi ja jalgpallioskuste eest nii konstruktiivset kriitikat, kui õelat parastamist. Mis kategooriasse kuuluvad need lõigud Järvela artiklis, eks igaüks teeb oma maitsele vastavalt otsuse."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Kui see aitab nüüd Flora poistel "foorumitrollid paika panna," siis võin siin ka lükata puid alla rahumeeli. Fakt on see, et kui alagrupiturniirile pääsetaks, oleks see alles tru mic drop.
Praeguseks tehti oma ära. Aastaid on meie satsid mänginud alla oma võimete ja jätnud lauale liiga palju koefitsendipunkte (ja eurosid). Et tore tõesti, et eurohooaeg on ses suhtes päästetud meil.
AGA mängupilt on tõesti mõttetu olnud. Nagu ütlesin ka poolajal oli see mäng meelelahutuslikust vaatepunktist umbes sama aeglane ja igav nagu Premium liiga tagumise poole satside omavaheline madistamine. Fänne just sellega juurde ei võida. See ehk ei olegi tähtis. Seega ülistamisega kaasa ei jookseks, a kiita võib ikka, et tubli pingutus!olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
See paroodiakonto "OJ" suutis tegelikult tabavalt ühendada vanamehe multika süldihuumori ja suure juhi kultuse olemuse Korea Rahvademokraatlikus Vabariigis. Päris hirmutav oleks, kui selline tegelane ka reaalselt eksisteeriks aga õnneks on tegemist pelgalt fiktiivse karakteriga nagu teletups, Otto-Triin või Ivan Orav. Varsti ilmuvat samadelt tegijatelt kodumaine triloogia: "Protsess", "Minu Aivar"(illustreeritud väljaanne) ning "Tõe tee. Läbi floora ja fauna paremaks inimeseks". Saadaval hästivarustatud raamatupoodides ja Sirbi kaupluses.
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustKui see aitab nüüd Flora poistel "foorumitrollid paika panna," siis võin siin ka lükata puid alla rahumeeli.
Kommentaar
-
Algselt postitas NuFc Vaata postitustOlegem ausad, et vahel mindakse ikka kritiseerimisega liiale ka.
Inimlikult ma muidugi mõistan, kui see kellegile mõju avaldab.
Liivaku asemel oleksin ma OJ peale üsna pahane, sest hetkel tehti küll karuteene ja see ponnistus leiab ilmselt oma koha jalgpalli folklooris aga ma võin muidugi ka eksida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustIkka aga tuleb ka arvestada sellega, et foorum on tihti koht kus esmaemotsioonid, šokk, lein, õud, kõik mis seostub Eesti jalgpalli hetkeolukorraga filtreerimata kujul väljundi leiavad.
Inimlikult ma muidugi mõistan, kui see kellegile mõju avaldab.
Liivaku asemel oleksin ma OJ peale üsna pahane, sest hetkel tehti küll karuteene ja see ponnistus leiab ilmselt oma koha jalgpalli folklooris aga ma võin muidugi ka eksida.Iga spordiharrastaja suitsetab kvaliteetset - paberosse
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar