Algselt postitas käbi
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustLepikust on kuradi kuradi kahju
Väga loodan, et taastumine laabub ja tuleb sellest tagasi.
Eks Reinkortile langeb võibolla suurem roll kui algselt eeldanuks nüüd. Eeldusel, et Sappinenil õnnestub välismaale siirduda.On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustSa teed natuke nalja! Reinkort Flora järgmise hooaja esiründaja?FC Flora
Kommentaar
-
Unpopular opinion: Sinjavski ei saaks järgmisel tasemel hakkama. Ta jõuaks kiire ringiga tagasi Eestisse.
Ta on väga ohtlik mängija ja ta annab meeskonnale oma olemasoluga palju juurde, kuid ma olen näinud isegi Rasmus Saart ja Reinhard Reimaad teda oma taskusse pistmas.
Minu jaoks on arusaamatu, kuidas keegi pole talle selgeks teinud, et ta oleks sirgjoonelisema mänguga palju-palju ohtlikum. Selle asemel et iga kontrarünnaku ajal äärekaitsjat tippides 1vs1 ette võtma hakata - kusjuures lastes teistel positsioonidest väljas kaitsjatel rahumeeli oma positsioonid uuesti sisse võtta -, võiks ta juba enne söödu saamist väravat rünnata. Tal puudub see mänguomadus täielikult. Samas tõstaks see väga palju tema aktsiaid... ja resultatiivsuspunkte. Oleks ta siis metsikult hea realiseerija, kuid eelmisel hooajal löödud 5 väravat ja 5 antud söötu ei ole minu silmis piisavad. Liivak, kes tegi väga halva hooaja, sai kirja 3 väravat ja 6 söötu... mängides kaasa kaks korda vähem minuteid.
Välismaal ei ole tal vastas Premium liiga satside tasemel kaitsjaid. Seal võivad, ja pigem ongi, kõik kaitsjad Sannehid.
Minu silmis on Sinjavskil see x-faktor olemas, et kõrgemal tasemel läbi lüüa - ma olen näinud ilmselt kõiki ta säravamaid esitusi, kus ta on tõesti väga hea olnud -, kuid tal jääb sellest x-faktori stabiilsusest isegi Premium liiga tasemel vajaka.
Ma muidugi loodan, et ta tõestab vastupidist. Ma näen temas palju potentsiaali, kuid ta on juba 24-aastane.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar