Algselt postitas Kasper
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustAga Levadia??FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustAga Levadia??Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Esimese poolaja järgi täiesti haavatav vastane. Soomets on olnud kohutav."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas Drogba Vaata postitustMiks Flora särgil Optibeti logo pole?
Kommentaar
-
Algselt postitas -21- Vaata postitustEsimese poolaja järgi täiesti haavatav vastane. Soomets on olnud kohutav.
Kommentaar
-
Esimesed 45 minutit polnud häda midagi kui see sisselastud värav välja arvata. Kui pääseks Poolast miinimum üheväravalise kaotusega, siis pole Legia kindlasti mitte ületamatu tõke.
Enne mängu arvasin, et Legia surve saab suurem olema ja Flora surutakse päris kaitsesse, aga pole see asi üldse nii hull. Saab mängida nendega küll."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Mängu algus meenutas eelmise aasta Zagrebi, kus vastaste söödumäng on kohati päris kõrgest klassist. Mängu edenedes Flora kohanes ja pealelööke tuli rohkem kui Legial. Mängu lõpus oli pigem Flora surve peal. Teise poolaja algus tuleb vastu pidada, siis poolakad paistavad väsivat Flora surve alla. Ilmselt hooaja alguses pole nii heas vormis. Legia värava eel mõtlesin, et Soomets jumala eest kollase viga ei teeks, et niikuinii sumbub rünnak kuskil kaitsjates ära, aga võta näpust.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMeie jalkastuudiotes on küll ilusamad mehed, kui see Poola Siilats ja teised djüüdid.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustRiietuvad aga asjatundlikumalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee saatejuht on nagu Kerdo Mölder.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar