Müts maha, kõva mäng Floralt! Jube kahju, et lõpus lasti ära lüüa, enne seda oli endal veel paar väga lubavat rünnakut.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
See, et hooaega startiva Legiaga on võimalik mängus püsida, ei ole üllatus. Aga see, et nii hästi mängus sees oldi, on küll väga meeldiv üllatus. Ikka väga hea esitus Floralt. Enne kohtumist oleks üheväravalise kaotuse kahtlemata lugenud positiivseks resultaadiks, mis jätab kordusmänguks võimalused ellu. Jätab otseloomulikult hetkelgi või pigem mängupilt annab lootust juurdegi, aga ikka väga-väga kahju, et käest ära libises. Oleks kordusmänguks täiesti teise fooni andnud. Aga tuleks siiski tagasi nädalataguste juttude juurde, et eurosarjaks on see meeskond liiga õhuke. Jah, saab siit-sealt mingeid asju manööverdada ja on mängijaid, kes on võimelised mitmel positsioonil tegutsema, aga et sellisel tasemel meeskondade vastu asju kätte saada, on vaja sügavust ja võimalust viis vahetust ära kasutada. Rääkimata olukorrast kui tänasest algkoosseisust ka veel mõni mees peaks ära kukkuma, siis on olukord juba väga halb. Mehed tegid väljakul nii hullumoodi tööd, et oli vaja leida vahetus äärele ja Vassiljevile, aga neid käike lihtsalt ei ole. Poom saab vastupäid oma ebaõnnestunud soorituse tõttu, aga tegelikult algas olukord ikkagi sellest, et Ojamaa oli selleks hetkeks juba täiesti tühi.
Kommentaar
-
Super mäng Floralt. Tavalised mängijad näitasid oma oskusi nagu ikka, aga eraldi tahaks välja tuua alahinnatud Millerit, kes küll paaril korral kaotas palli, aga enamasti toimetas rahulikult ja mõistlikult.
Ütleme nii, et Flora jaoks jõukohane vastane. Legia paljusid eksimusi Flora ära ei suutnud karistada. Flora eksimused 2 tükki nõelati kohe ära (neid olnudki palju rohkem).
Kommentaar
-
Algselt postitas tudeng Vaata postitustMiks Sappinen on endiselt Flora mängija?
Kommentaar
-
Sappinen on nii uskumatult hea ikka. Mul on viimased 15 aastat puudunud igasugune usk kõikidesse meie ründajatesse. Üksteise järel on välismaal põrutud ja pole ka Sappinen seni läbi löönud.
Aga kui Sapi saaks meeskonda kus ta saaks kindlalt platsile ja see meeskond veel oleks selline kes suudaks ise veel pigem domineerida ja võimalusi lüüa ka, siis ma ei näe kuidas sealt väravaid ei hakkaks tulema, olgu tase ükskõik kui kõrge. Ta on lihtsalt nii hea.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustSappinen on nii uskumatult hea ikka. Mul on viimased 15 aastat puudunud igasugune usk kõikidesse meie ründajatesse. Üksteise järel on välismaal põrutud ja pole ka Sappinen seni läbi löönud.
Aga kui Sapi saaks meeskonda kus ta saaks kindlalt platsile ja see meeskond veel oleks selline kes suudaks ise veel pigem domineerida ja võimalusi lüüa ka, siis ma ei näe kuidas sealt väravaid ei hakkaks tulema, olgu tase ükskõik kui kõrge. Ta on lihtsalt nii hea.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Kohustuslik tweet ka Legia fännide performance'st.
Moblast ei oska ilusti panna, jätan lingi: https://twitter.com/goalsby/status/1...892324353?s=19
Kommentaar
-
Algselt postitas tudeng Vaata postitustMiks Sappinen on endiselt Flora mängija?
Pole minu arvamus, lihtsalt rääkisin ühe jalkainimesega aasta algul, kui avaldasin arvamust, et mees peaks ju ometi väljamaale saama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuna ma jalkast midagi ei tea, siis ei oska öelda, et kas see tõele vastab, aga üldiselt olevat konkurents odavate Aafrika ja L-Aafrika ründajate näol nii tugev, et Sappineni peetakse Euroopas liiga kalliks (!?) mängijaks. Ehk siis mingid Hollandid ja Šveitsid leiavad väiksema palgasooviga tegelasi suvaliste klemmide seast.
Pole minu arvamus, lihtsalt rääkisin ühe jalkainimesega aasta algul, kui avaldasin arvamust, et mees peaks ju ometi väljamaale saama.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar