Algselt postitas trk
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Hyrax Vaata postitustAjalooliselt kriitikat saanud Alliku ongi vaikselt esiründaja kohta sisse võtmas. Kuidagi selline Benzema vibe, et justkui ei hinnata, aga tegelt on väärt mängija.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustJärgmine värav Premium Liigas on Rauno Alliku 100-s värav Flora esindusmeeskonna eest Meistri/Premium Liigas.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustNonii, mis muudatused kalendris tulevad Kiievi Dinamo mängu tõttu?
Ma eeldan, et Leegion on siin sellega taas "nõus" nagu viimati oli sarnases juhtumis "nõus" Tulevik
Krt, see korraldus ja asjade ajamine on ikka täiesti p#€%&s!
Kommentaar
-
Olenemata väga üllast üritusest peaks Premium Liiga olema igasuguste sõprusmängude ees siiski ülimuslik. Covid, muud haigused, euromängud jms tõttu on niigi raske leida auke kuhu mänge lükata ning sõprusmäng peaks olema täielik no-go Premium Liiga mängu edasilükkamiseks. Mängigu see mäng mõnel sellisel nädalal kus nädalasisest mängu ei toimu.
Kommentaar
-
Mu arust täiesti jabur hetkel mingi Premium liiga mängu edasilükkamise pärast saag käima tõmmata.
Mängu toimumise aeg sõltub vast pigem ukrainlastest, mitte Flora ei pistnud selle meelega Legioni mängu asemele? Kui selline variant mänguks on, siis peaks ukrainlaste abistamisele ei ütlema, sest samal ajal on liigamäng Legioniga? See on suurepärane mäng, et Eesti jalgpalli täiesti olematut mainet veidigi parandada ja näidata oma solidaarsust ja abi ukrainlaste suhtes. Tõenäosus, et ma Flora-Legion mängu vaatama läheks, on üsna madal. Tõenäosus, et ma Flora-Dinamo Kiev mängu lähen vaatama, on üpris suur. Ja ma arvan, et ma pole ainus, kes nii mõtleb. See on ilmselt kõige tugevam meeskond, kes üldse see aasta A le Coq arenal mängib. Kui ma saan lisaks tugeva vastase vaatamisele (hunnik EM veerandfinaliste) anda ka oma panuse ukrainlaste toetuseks, siis mingi liigamängu edasilükkamise virin tundub erakordselt nõme.
- Likes 3
Kommentaar
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustMu arust täiesti jabur hetkel mingi Premium liiga mängu edasilükkamise pärast saag käima tõmmata.
Mängu toimumise aeg sõltub vast pigem ukrainlastest, mitte Flora ei pistnud selle meelega Legioni mängu asemele? Kui selline variant mänguks on, siis peaks ukrainlaste abistamisele ei ütlema, sest samal ajal on liigamäng Legioniga? See on suurepärane mäng, et Eesti jalgpalli täiesti olematut mainet veidigi parandada ja näidata oma solidaarsust ja abi ukrainlaste suhtes. Tõenäosus, et ma Flora-Legion mängu vaatama läheks, on üsna madal. Tõenäosus, et ma Flora-Dinamo Kiev mängu lähen vaatama, on üpris suur. Ja ma arvan, et ma pole ainus, kes nii mõtleb. See on ilmselt kõige tugevam meeskond, kes üldse see aasta A le Coq arenal mängib. Kui ma saan lisaks tugeva vastase vaatamisele (hunnik EM veerandfinaliste) anda ka oma panuse ukrainlaste toetuseks, siis mingi liigamängu edasilükkamise virin tundub erakordselt nõme.Invest In Africa
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar