Algselt postitas jaapstam
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas tpx Vaata postitust
See Elva juhtum on ikka eepiline. Klubi omanik Altraja on üpris jõukas ja mitme kasumit teeniva ettevõtte omanik. Miks Altraja oma ettevõtetest sellises mahus vahendeid FC Elvasse ei pumpa? 175K või siis esialgne 300K pole küll 3,50 aga pole ka 1M. Sellise haardega ärimehel ei tohiks see summa konti murda. Aga noo tõesti, kui saab laenukontorist EJL intressita laenu, mida ei peagi tegelikult tagasi maksma, siis tõesti, miks mitte.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustMis inimesed need on, kes seal lõpus Vassiljevit tänasid Flora sektoris? Kuidas???
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustVassiljevit tervitati „Putin huilo“ lauluga.
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustPatsu lõid lapsed ja inglased, kes teemat ei teadnud.
Kommentaar
-
Mitte et ma tahaks Flora fänne hirmsasti kaitsta, sest endalegi tundub kahtlane, et kas EJL/Flora/Vassiljev siit sõnumi kätte said ja samuti ei suuda ma ennast mõelda olukorda, et hetkel oskaks Florale kuidagi pöialt hoida, aga selle osa täiesti maa alla tampimine, kes neist mängudel Ukraina lippudega kohal ja vilet annavad, ja mis sest et neid on vähe, tundub mulle ka väär. Kui seda ka poleks, siis saaks otsustajamehed väita, et kõik on vaid meediavaht ja kommentaariumite kiun. Igasugune protestivärk on meil kahjuks nagunii võrdlemisi lahjal tasemel, häid eeskujusid napib.
- Likes 2
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar