Salapärane seljavigastus siis.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Miks on pühapäevane Flora-Pärnu avavile kell 14.30? Kas mõni vutihull vaatan-kõike-mänge-laivis on tuhinas, et kella 17.00-ks Narva jõuda ? Kas A.le Coqil puudub valgustus? Kui kolmapäeval ajuvabal algusajal kell 5 (!!!!) mängiti mänge paralleelselt, miks pühapäeval ei saa. Kell 14.30 pole ei publikut ega õhkkonda. Lasteaed, mitte jalgpall....
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustMiks on pühapäevane Flora-Pärnu avavile kell 14.30? Kas mõni vutihull vaatan-kõike-mänge-laivis on tuhinas, et kella 17.00-ks Narva jõuda ? Kas A.le Coqil puudub valgustus? Kui kolmapäeval ajuvabal algusajal kell 5 (!!!!) mängiti mänge paralleelselt, miks pühapäeval ei saa. Kell 14.30 pole ei publikut ega õhkkonda. Lasteaed, mitte jalgpall....
Kommentaar
-
Algselt postitas Eranio Vaata postitustKalev Kruusi podcastis toodi välja võimalus, et Vassiljev peatreeneriks. See oleks ikka suur ämber kui see juhtuks. Viik vajaks lihtsalt veidi aega, et noored mängima panna.
Kommentaar
-
Algselt postitas Eranio Vaata postitustKalev Kruusi podcastis toodi välja võimalus, et Vassiljev peatreeneriks. See oleks ikka suur ämber kui see juhtuks. Viik vajaks lihtsalt veidi aega, et noored mängima panna.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ramm Vaata postitust
Miks ämber?
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Eranio Vaata postitust
Mis ta pressikal kokku räägiks. Ma usun, et see oleks kiire lõpp sellele klubile.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Eranio Vaata postitustVaheri asemel saab platsile 16 aastane poisike. Väga imelikud otsused peatreenerilt. Ma eelnevalt Vaherit eriti ei hinnanud, aga Kaljuga mängus Tamme vastu näitas ta kõvasti sisu. Hoida selline mängija ilma minutite on kuritegu Eesti jalgpalli tuleviku suhtes.
Kommentaar
-
Algselt postitas Eranio Vaata postitustVaheri asemel saab platsile 16 aastane poisike. Väga imelikud otsused peatreenerilt. Ma eelnevalt Vaherit eriti ei hinnanud, aga Kaljuga mängus Tamme vastu näitas ta kõvasti sisu. Hoida selline mängija ilma minutite on kuritegu Eesti jalgpalli tuleviku suhtes.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Eranio Vaata postitustVaheri asemel saab platsile 16 aastane poisike. Väga imelikud otsused peatreenerilt. Ma eelnevalt Vaherit eriti ei hinnanud, aga Kaljuga mängus Tamme vastu näitas ta kõvasti sisu. Hoida selline mängija ilma minutite on kuritegu Eesti jalgpalli tuleviku suhtes.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar