Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Frolovi olin n2inud enne eilset vaid korra m2ngimas. Esiliiga m2ngus Ajax-Tervis oli Frolov see mees, kes pendla 8le l6i ja sellega Ajaxile viigipunkti kinkis.
Eile oli poiss samamoodi eksimas selles 1-1 olukorras, aga asi l6ppes 6nnelikult.
Samas on noormees esiliigas nii mõnegi korraliku pommlöögi risti lajatanud. Võrreldes hooaja algusega on tüüp väga suure arenguhüppe teinud. Tuult tibadesse!!!
Tõesti Floralt TAAS nii mannetu mäng. No Kurega peaks ikka nii 3, või 4-0 mängima. Ja Kaalmal oleks ka aeg taanduda, ei saa üldse aru miks Veberit mängu ei panda.Flora mängud mind enam peaaegu \"ei kotigi\" enam. Juba kaks nädalat tagasi mõtlesin päris tõsiselt Levadia fännide sekka minna. Mis ma sellest Florast ikka vahin kui Kivisillal pole pead otsas ja mängijad ei mängi ka korralikult(kuigi nende võimed lubaks). Ootaks kindlalt Reimi tagasi ehk tema suudab Flora jälle korralikult mängima panna. Jumal aidaku et me sel aastal pronksigi kätte saaks.
Tõesti Floralt TAAS nii mannetu mäng. No Kurega peaks ikka nii 3, või 4-0 mängima. Ja Kaalmal oleks ka aeg taanduda, ei saa üldse aru miks Veberit mängu ei panda.Flora mängud mind enam peaaegu \"ei kotigi\" enam. Juba kaks nädalat tagasi mõtlesin päris tõsiselt Levadia fännide sekka minna. Mis ma sellest Florast ikka vahin kui Kivisillal pole pead otsas ja mängijad ei mängi ka korralikult(kuigi nende võimed lubaks). Ootaks kindlalt Reimi tagasi ehk tema suudab Flora jälle korralikult mängima panna. Jumal aidaku et me sel aastal pronksigi kätte saaks.
mõte levadia fännide sekka ?? saak aru tammeka või kure või mõne muu ....ja lõpus kirjutd veel et ME pronksi kätte saaks..isegi mõtet ei tohiks olla levadia fännitribüünile minekust...see mu isiklik arvamus muidugi...ME asemel oleks võinud kasutada fc flora...
Ega alati ei peagi ju lemmikklubi võitma. Kaasa tuleb elada ka siis kui kehvad ajad on. Pigem võiks oma kohaloleku ja kaasaelamisega neile meelde tuletada, et mitte ainult nende tuju ei sõltu mängu tulemusest.
.Flora mängud mind enam peaaegu \"ei kotigi\" enam. Juba kaks nädalat tagasi mõtlesin päris tõsiselt Levadia fännide sekka minna. Mis ma sellest Florast ikka vahin kui Kivisillal pole pead otsas ja mängijad ei mängi ka korralikult(
Tõeline fänn.
Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
.Flora mängud mind enam peaaegu \"ei kotigi\" enam. Juba kaks nädalat tagasi mõtlesin päris tõsiselt Levadia fännide sekka minna. Mis ma sellest Florast ikka vahin kui Kivisillal pole pead otsas ja mängijad ei mängi ka korralikult(
Tõeline fänn.
T6epoolest.
Algselt postitas tank
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Kommentaar