Vastus teemale \'FC Flora\'
nii et siis sa ei kannata seda et ei hinnata.....kas sa siis tahad et me ülistaks iga kord seda kui teil on nii ja nii palju publikut seal? see läheks äkki juba liiale või mis? ja kui sa väidad et kui 10 (või mida iganes selline number) inimest tuleb Florale kaasa elama Tartusse Tallinnast et see ei ole toetus siis sa võiksid arenema minna. kui kasvõi 1 ainus inimene läheks sinna ja laulaks ja teeks midagi siis isegi see ON toetus. nuta või kaeba või naera palju tahad aga SEE ON NII! täpselt sama hästi võiks öelda (sinu jutu põhjal) et kui Eesti mängib Türgiga ja türklasi on staadionil 40000 ja eestlasi läheb sinna 100 et siis see ei olegi toetus (proportsioonid ju siiski paigas kui võrrelda mängu publikut mis oli tammeka-flora mängul). ja siiski ma ütleks seda et staadionil on 2 erinevat tüüpi inimesi 1) pealtvaatajad (kes tulevad staadionile ja lihtsalt seisavad ja vaatavad) 2) fännid (need kes tulevad oma lippudega, sallidega, lauludega jne). kui sa tahad minu eelmises lauses vastu vaielda siis ma küsin et kui näiteks Eesti kohtub Inglismaaga ja sinna tulevad kohale igasugu tegelased kes tahavad näha mitte Eestit vaid mingit Beckhami või rooneyt või keda iganes sellist ehk siis nad ei laula, ei kanna salli ega särki ega mitte midagi vaid ainult seisavad - kas nad on FÄNNID? kui vaidled vastu minu publiku tüüpide kohta siis need on fännid keda ma eelmises lauses kirjeldasin.
Algselt postitas Neevitser
vaid ma ei kannata, kuidas ei hinnata seda, et kuskil mujal kui tallinnas on 400 inimest statal ja suvel pea 1000. Ja siis tullakse max 10 in-ga. ja arvatakse et see ongi toetus ja tartu oma on täielik lestahunnik. Sa ära hakka niisama tõmblema, vaid natuke loe eelnenud postitusi jne.
Ja manu koha pealt võtan ma vähe sõna ja see ei ole mingi glory glory jutt, ma ei kannata seda.
vaid ma ei kannata, kuidas ei hinnata seda, et kuskil mujal kui tallinnas on 400 inimest statal ja suvel pea 1000. Ja siis tullakse max 10 in-ga. ja arvatakse et see ongi toetus ja tartu oma on täielik lestahunnik. Sa ära hakka niisama tõmblema, vaid natuke loe eelnenud postitusi jne.
Ja manu koha pealt võtan ma vähe sõna ja see ei ole mingi glory glory jutt, ma ei kannata seda.
Kommentaar