Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No Slaval oli päris mitu väga head võimalust. Jumal tänatud, et ta jõudis enne teise värava ära lüüa...Kuresoo oli temaga vahetuseks juba valmis, kui ta kolli ära põrutas
Kahju, et Kams nii vähe mängida sai...
Meitele siis võit ja vahe polegi enam nii suur järgmiseks paneb Vaprus Levadia kotti ja siis hakkame tasapisi juba kulda noolima.
Aga see on hea ,et Slava hakkab vormi taastama.
Väsitav, kuid tasus ära.
Päeva alustasime väsitava, üle kahe tunni kestnud bussireisiga. Tartu astudes oli rõõmustavaks faktoriks soe ilm. Kahjuks oli meid kokku saanud ainult neli, mis on erakordselt vähe Niisiis asusime tamme staadioni poole kõmpima. Teepeal läks kohati liiga palavaks ja tamme staadionile jõudes olid kõik rõõmsad. Kahjuks valitses staadionil kõva tuul, mis meie suurepärast lippu koguaeg lahti tiris. Me neljakesi tegime suhteliselt normaalselt häält(andsime endist kõik, no kuulge ainult neli inimest) Aga mina ei saa aru mõndadest Maagi \"fännidest\", kes pärast meie laulu ütlesid, et me natukene vaiksemaks võtaksime..ajuvaba. Mäng algas kohutavalt, kohe Maag juhtima. Siis ei suutnud me oma mängu käima saada ja asi näis väga kole olevat. Samas oli meil ka mitu surmkindlat võimalust, kuid neid kasutada me ei oska. Teine poolaeg võtsime end kokku ja Slava kasutas võimalused ära ja võit meie. Peab tunnistama, et viimased minutit olid meile väga närvilised, kuid Maag midagi suurt teha ei suutnud ja kohustuslikud kolm punkti käes. Transist möödas ja TVMK-le saime lähemale! Tagasisõit oli ka väga kurnav, aga pole midagi tasus ära!
Vot selline reisi kokkuvõte.
see ongi see peaaegu absoluutselt keegi ei viitsinud ja laulualgatajaid ka polnud. Valga vastu tuleb jälle niikuinii vähe inimesi, kuid midagi võib ikka korraldada.
Kulla mees ehk räägid mis meeskonna fänn sa ise oled ja mitut mängu see aasta külastanud oled , siis teaks kui tõsiselt sinu õpetussõnu (mis iseenesest on väga õige) võtta.
Kulla mees ehk räägid mis meeskonna fänn sa ise oled ja mitut mängu see aasta külastanud oled , siis teaks kui tõsiselt sinu õpetussõnu (mis iseenesest on väga õige) võtta.
No mina olen näiteks ManU fänn, aga pole kunagi elus nende mängu \"laivis\" näinud veel - see mind ei takista olemast nende fänn
Kui aus olla siis see aasta pole tõesti õiget fänni mänginud.Liiga kiire aasta olnud kahjuks.Muidu toetan florat.Kui ikka aega on sisi olen kohal.See pühapäev näiteks olen kohal.
Kommentaar