Vastus teemale \'FC Flora\'
ainult sõimatakse......aga kui publikut sõimamise ja ropendamise pärast juurde ei taha tulla siis on midagi väga jama. eestis on 2 kõige põhilisemat fännikultuuri arendamises staadionil käimine ja soccernet. kui aus olla siis soccernet on tähtsam arengus kui staadionil käimine kuna ega väga paljud siit foorumist ei käi klubide mängudel ju ja kui palju meil on aastas koondise mänge? ei ole palju. aga kui soccernetis lastakse nii käituda nagu praegu on siis see viib eesti fännikultuuri tervikuna allapoole ja näitab mitte fännidele seda ainult negatiivsest küljest (fännikultuuri siis) ja siis pole lootustki et uusi fänne tuleks. ütle kui sa oleksid väikse lapse isa kas sa tahaksid (täpsemalt kas sa julgeksid) saata oma pisikese lapse staadionile kui sa näed ainult sõimlemist fännide hulgas? enamus keskealisi ei salli ropendamist ja kui nad näevad sõimlemist ja ropendamist siis ei tule nemadki. pensionärid ei tule ammugi staadionile väikeste pensionide tõttu ja kuna nad ei ole olnud keskealistena sellised jalgpallifännid et harjumusest käiks staadionil. seega kes meil üle jäävad kes veel tuleks üldse staadionile? sorry off-topicu pärast...rohkem siia ei kirjuta sellel teemal.
Algselt postitas viki77
Ma arvan, et kui meil veel ainult sõimatakse pole asi üldse hull. Vaata mis löömingud mujal maailmas toimuvad.
Algselt postitas ballack
on ainult 2 võimalust:
1) sa niikuinii ei käi staadionil ja ei käiks ka edaspidi
2) sa oled üks neist sõimajatest ja kes nüüd kardab et saab selle eest molli
kui ma eksisin siis näita ennast staadionil ja vaatame kas sa oled kolmas variant (kes käib staadionil mängudel) või üks kahest eelmisest. ja meie närvid on igatahes ikka väga läbi juba nende kommentaaride......oh vabandust ikka sõimamiste ja maha tegemiste pärast. paljud tuttavad ei taha just selle pärast staadionile tulla et mingid poolearused sõimavad pärast alati.....aga noh kui te sellest aru ei saa siis paluks mitte vinguda ka teemal miks EMV\'el publikut ei ole.
Algselt postitas Üllar
kui keegi midagi meie kohta ütleb siis virutan kohe vasta hambaid ja vahet pole kas visatakse staadionilt välja või mitte aga mul on igatahes väga siiber sellest
need flora fännid on nii vägivaldsed...mina enam staadionile tulla ei julge
kui keegi midagi meie kohta ütleb siis virutan kohe vasta hambaid ja vahet pole kas visatakse staadionilt välja või mitte aga mul on igatahes väga siiber sellest
need flora fännid on nii vägivaldsed...mina enam staadionile tulla ei julge
1) sa niikuinii ei käi staadionil ja ei käiks ka edaspidi
2) sa oled üks neist sõimajatest ja kes nüüd kardab et saab selle eest molli
kui ma eksisin siis näita ennast staadionil ja vaatame kas sa oled kolmas variant (kes käib staadionil mängudel) või üks kahest eelmisest. ja meie närvid on igatahes ikka väga läbi juba nende kommentaaride......oh vabandust ikka sõimamiste ja maha tegemiste pärast. paljud tuttavad ei taha just selle pärast staadionile tulla et mingid poolearused sõimavad pärast alati.....aga noh kui te sellest aru ei saa siis paluks mitte vinguda ka teemal miks EMV\'el publikut ei ole.
Kommentaar