Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Bröndby mängu (Tallinnas) piletite kohta on midagi teada?
Sa kardad ,et jääd ilma?
I wish
Ma lihtsalt tahtsin hinna kohta teada ja selle kohta, et kas neid koha peal ka ikka müüakse, sest jõle puine oleks Tallinnasse tulles avastada, et neid ainult eelmüügist saab (vabandust kui mu küsimused lollina tunduvad, lihtsalt ma pole enne Flora kodumängudel käinud).
Nii lugesin SL Õhtulehest siis, et Flora mängid kordusmängu Lyniga viie kaitsjaga. Ning oli veel ära toodud, et keskkaitsjatena tegutsesid Palatu, Allas ja Alo. Kuid kes siis äärekaitsjad olid? Piltide järgi olen enam-vähem arusaamisele jõudnud et Reim vist oli paremkaitsja ,kuid kes vasakul oli?
Tiimi kooseis mängus on siin:
Flora: Londak, Palatu, Allas, Bärengrub, Sidorenkov, Reim, Reinumäe (74. Kuresoo), Zahovaiko, Vunk, Jääger (88. Sirevicius), Lindpere
Nii lugesin SL Õhtulehest siis, et Flora mängid kordusmängu Lyniga viie kaitsjaga. Ning oli veel ära toodud, et keskkaitsjatena tegutsesid Palatu, Allas ja Alo. Kuid kes siis äärekaitsjad olid? Piltide järgi olen enam-vähem arusaamisele jõudnud et Reim vist oli paremkaitsja ,kuid kes vasakul oli?
Flora: Londak, Palatu, Allas, Bärengrub, Sidorenkov, Reim, Reinumäe (74. Kuresoo), Zahovaiko, Vunk, Jääger (88. Sirevicius), Lindpere
Lindpere ja Zahovaiko keerlesid platsil ringi nagu vurrid ja \"äärekaitsjad\" tõusid mängu edenedes üha tihedamini ette. Kuresoo läks vahetusest sekkudes ise paremaks ääreks ja Jääger omakorda äärekaitsesse.
Ühes SL Õhtulehe loos oli juttu Jukiga nendest kollastest ja punastest kaartidest. Nig Lindpere ütles, kuna mul om juba punane kaart kirjas, siis tähendab iga kollane kaart mängu vahele jätmist.
Kas nüüd on siis mingi uus reegel, mis ütleb, et kui mängijal on üks punane sellest hooajast kirjas, siis iga kollane kaart tähendab mängu vahele jätmist!?!?!? Mina olen küll teadnud et ikka kaks kollast erinevatest mängudest tähendavad mängu vahele jätmist ja no otse loomulikult punane ka... kas ma olen tõesti midagi maha maganud.
Ühes SL Õhtulehe loos oli juttu Jukiga nendest kollastest ja punastest kaartidest. Nig Lindpere ütles, kuna mul om juba punane kaart kirjas, siis tähendab iga kollane kaart mängu vahele jätmist.
Kas nüüd on siis mingi uus reegel, mis ütleb, et kui mängijal on üks punane sellest hooajast kirjas, siis iga kollane kaart tähendab mängu vahele jätmist!?!?!? Mina olen küll teadnud et ikka kaks kollast erinevatest mängudest tähendavad mängu vahele jätmist ja no otse loomulikult punane ka... kas ma olen tõesti midagi maha maganud.
anybody?
Mängija, kes on mängust eemaldatud (punane kaart) või kellele on protokollidesse kantud kolm hoiatust (kollane kaart), on automaatselt diskvalifitseeritud üheks järgnevaks sama liiga või sarja mänguks; kui ta selle järel saab veel kaks hoiatust, on ta uuesti automaatselt diskvalifitseeritud üheks mänguks. Peale seitsmendat hoiatust tuleb peale igat hoiatust üks mäng vahele jätta. Kui mängija on juba saanud karistusi, mille tõttu ta on pidanud samadel võistlustel vahele jätma kolm või enam mängu, peab ta automaatselt mängu vahele jätma iga järgneva hoiatuse eest. Kui eemaldatud mängijal on varem kolm eemaldamist, on ta automaatselt diskvalifitseeritud kaheks mänguks.
Näit. 3H – D – 2H – D – 2H – D – H – D – jne.
3H – D – E – D – 2H – D – H – D – jne.
H – E – D – 2H – D – 2H – D –H – D – jne.
2H – E – D – H – D – 2H – D –H – D – jne.
E – D – 2H – D – 2H – D – H – D – jne.
E – D – E – D – 2H – D – H – D – jne.
E – D – E – D – E – D – H – D – jne.
H – hoiatus (kollane kaart)
E – eemaldamine (punane kaart)
D – vahele jäetud mäng
kõik Flora fännid, olete 03. septembril oodatud Kohilasse. Mäng algab kell 17.00
tööpäeval kell 17:00 kesk-eestis? njahh.......äkki oleks isegi kuidagi saanud mängu kellaajaks 06:00 hommikul? tööinimestega ikka ei taheta arvestada kunagi
Kommentaar