Vastus teemale \'FC Flora\'
Mis austust teie vastu saabki olla, kui Eesti ühe suurema linna elanikke kutsud provintsiv*******ks.
Martini manitsusi kuulates pean end parandama, suuruselt teise.
Algselt postitas Sen
novot see ongi teie provintsivärdjate tase.
pane link kuidas ma vanglas ka istusin rootsi kunniga või leia veel midagi huvitavat
Algselt postitas klaas
Ühest tondist on siin ka kirjutatud: http://www.ekspress.ee/viewdoc/50BF330D708E3DC9C2256D2C00277F36
ma arvan, et kõik on normaalne
Algselt postitas Sen
kle smut mida sa lahmid siin, mängul ei käinud ja purjus tammeka tonte ei näinud???
alati kui on mingi flora teema siis mingid tondid hakkavad lahmima ja rääkima kui purjus kõik olid. Jah, Diana oli ainuke kellel promille sees polnud.
Siidri joomine pole Eesti Vabariigis karisatatav, sama suitsetamine kui see on staadionil turvameeste poolt lubatud.
Ega ma sind smut ka ühelgi koondise mängul kainena pole näinud.
Saage ükskord üle oma provintsimentaliteedist.
kle smut mida sa lahmid siin, mängul ei käinud ja purjus tammeka tonte ei näinud???
alati kui on mingi flora teema siis mingid tondid hakkavad lahmima ja rääkima kui purjus kõik olid. Jah, Diana oli ainuke kellel promille sees polnud.
Siidri joomine pole Eesti Vabariigis karisatatav, sama suitsetamine kui see on staadionil turvameeste poolt lubatud.
Ega ma sind smut ka ühelgi koondise mängul kainena pole näinud.
Saage ükskord üle oma provintsimentaliteedist.
ma arvan, et kõik on normaalne
novot see ongi teie provintsivärdjate tase.
pane link kuidas ma vanglas ka istusin rootsi kunniga või leia veel midagi huvitavat
Martini manitsusi kuulates pean end parandama, suuruselt teise.
Kommentaar