Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vaatasin Levadia mängu esimese poolaja Arenal, siis võtsin fotovesti seljast, andsin selle ära ja jalad kõhualt välja Nimeta suunas. Nägin Flora mängu esimese poolaja 30ndast minutist alates. Ja 17 arvan, et saan ise väga hästi aru, mida öelda tahtsin, olgugi, et selle kirjeldamine ei pruugi just kõige parem olla.
"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
Palatu puhul oli teise kollase kaardiga ja sama oli ilmselt ka Jäägri suhtes, midagi täpsemat ei oska sulle öelda. Mida mängu lõpp lähemale tuli, seda rohkem rahvas hakkas WCd külastama ja segas vaatevälja.
"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
Antud ilusa hooaja saavutamist Flora noormängijatega, ei maksaks kohe kindlasti nii karmilt öelda ja mõelda (\"Sack Pasi\"). Erinevalt eilsest Levadia mängust, oli Floral pisut rohkem võimalusi, kuid vähem õnne. .
Wtf??!? Floral rohkem võimalusi ja vähem õnne? Heiki ise ka aru saad mida sa ajad?
Mulle tundub, et Heiki, erinevalt sinust, nägi seda mängu.
No mina ei tea. Kas võimalusteks saab lugeda seda kui Slava löökidele kaitsjad jala ette saavad ning ebaõnneks seda, kui kaitsjad aeglased on ja taani ründajatega võidelda ei jaksa?
Antud ilusa hooaja saavutamist Flora noormängijatega, ei maksaks kohe kindlasti nii karmilt öelda ja mõelda (\"Sack Pasi\"). Erinevalt eilsest Levadia mängust, oli Floral pisut rohkem võimalusi, kuid vähem õnne. .
Wtf??!? Floral rohkem võimalusi ja vähem õnne? Heiki ise ka aru saad mida sa ajad?
Mulle tundub, et Heiki, erinevalt sinust, nägi seda mängu.
Nägi ka Miko, muidu poleks ta kommentaari teinud, aga lõpuks on ikkagi tähtis resultaat mitte kasutamata ja saamata võimaluste arv.
Ma ei viitsi eriti kirjutada, aga ühesõnaga oli SUPER! kõik peale teise poolaja. Mängule eelnev(Brondby fännidega kokku saamine, nende fännimajja minek jms.) ja mängule järgnev, pubis, lennujaamas magamine, peavaluga ärkamine. SUPER, SUPER, SUPER. Ja me mitte niisama ei istunud seal vaid ka üpris palju laulsime Cheers BIF fännidele ja tänud Flora meeskonnale, kes vähemalt niikaugele jõudis!
Pasi sai siis lõpuks ometi kord kurjaks http://www.sloleht.ee/2006/08/26/sport/204515/
«Täna nägid kõik, kui kasutu oli härra Zahovaiko. Ta ei teinud mitte midagi: tempo ja kiirus puudus täielikult. Kõige hullem, et ta ei tahtnud, ta ei võidelnud. Nii jätkates pole temast meile mingit kasu – parem võtame järgmise noore. Kõik sõltub temast endast, aga tõesti: sellist Zahovaikot ma uueks hooajaks ei vaja,» müristas Rautiainen.
Kommentaar