Peab kohe nime vahetama kui ei salli Florat või seda süsteemi?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustto eestimees - soovitan ka sama mis art1...alguses paistsid hoopis teistsugusena kuni järsku sellised postitused.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Aga tegelikult oli eile päris nauditav mäng. Oli väravaid ja põnevust. Mis silma hakkas, et kaitse oli mõlemal satsil suht läbikäiguhoov. Lisaks Tibu paar head tõrjet. Huvitav kas Zahho oli karistuseks eelmise mängu jama pärast pingile võetud? Enivei, Kallaste ei mänginud samuti kohta välja. Alles poisike teine. Flora suur miinus ilmselt hetkel ongi füüsiline nõrkus. Ainult Allas näeb mehe moodi välja. Teiselt poolt olid Transi vennad suht suured ka mis tekitas kontrasti.
Pasi pidi ka korra ensevalitsemise kaotama aga õnneks lõppes kõik hästi.
Kommentaar
-
niiiii...........kust te loete välja seda, et kui ei salli florat siis peab kohe nime vahetama??? ma ei leidnud seda mitte kuskilt. tema põhimõtted on lihtsalt need mille pärast seda peaks tegema......ehk siis alguses Levadia.....siis Trans.....jne et põhimõtteliselt klubide poolt kus venelasi rohkem kui eestlasi mängimas....nende klubide treeninggruppidest ei hakka üldsegi rääkima......selle pärast peaks panema selle nime venemees nagu art1 soovitas. ei näe küll kohta kus ma oleks öelnud või kasvõi vihjanud sellele et peaks nime vahetama ainult sellepärast, et Flora toetaja ei ole.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustniiiii...........kust te loete välja seda, et kui ei salli florat siis peab kohe nime vahetama??? ma ei leidnud seda mitte kuskilt. tema põhimõtted on lihtsalt need mille pärast seda peaks tegema......ehk siis alguses Levadia.....siis Trans.....jne et põhimõtteliselt klubide poolt kus venelasi rohkem kui eestlasi mängimas....nende klubide treeninggruppidest ei hakka üldsegi rääkima......selle pärast peaks panema selle nime venemees nagu art1 soovitas. ei näe küll kohta kus ma oleks öelnud või kasvõi vihjanud sellele et peaks nime vahetama ainult sellepärast, et Flora toetaja ei ole.
Kui nüüd sinu teisest lemmik klubist rääkida siis kas Bayernis on meeletult sakslasi mängimas ja just põhiraskust kandmas?
Ei näe seost rahvuskoondisel ja klubivutil. Ühesõnaga mõtetu väide, et kui ei toeta nn marurahvuslaste klubi Florat siis pead kohe nime vahetama.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustniiiii...........kust te loete välja seda, et kui ei salli florat siis peab kohe nime vahetama??? ma ei leidnud seda mitte kuskilt. tema põhimõtted on lihtsalt need mille pärast seda peaks tegema......ehk siis alguses Levadia.....siis Trans.....jne et põhimõtteliselt klubide poolt kus venelasi rohkem kui eestlasi mängimas....nende klubide treeninggruppidest ei hakka üldsegi rääkima......selle pärast peaks panema selle nime venemees nagu art1 soovitas. ei näe küll kohta kus ma oleks öelnud või kasvõi vihjanud sellele et peaks nime vahetama ainult sellepärast, et Flora toetaja ei ole.
Et kui eestlasele meeldib klubi kus mängib venelasi rohkem kui eestlasi, siis tema väärstus sinu silmis on 0 lähedane???
tra, sul peaks rohkem tolerantsi olema. Raiud kogu aeg oma Flora juttu, et südame ajab pahaks.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Khmm, andke nüüd Ballackile asu. Viimased kommentaarid on oma paranoilisuses juba ületamatud. Kõik, mida poiss nähtavasti öelda tahtis, oli see, et muigamapanev fakt, kuidas postitaja nimega "eestimees" on klubi toetaja, kus parematel päevadel algkoosseisus 9 mitte-eestlast.
Lihtsalt koomiline fakt ja kõik. Ei sõnagi sellest, et venelaste-leedukate rohkus oleks midagi häbiväärset või taunitavat. Millest selline haavatavus?
Samas ma küll ei leia, et ma Flora toetajana peaksin minema kuskile Levadia teema alla minema tegema vaimuvaeseid postitusi a la "maha Levadia". Milleks see? Mina küll soovin neile muljetavaldava hooaja eest õnne. Kord Vestman all ja Piibeleht peal, siis aga...
Kommentaar
-
pras - miks sa tood bundesliga siia sisse.....Eesti ja Saksa liiga on kaks TÄIESTI erinevat asja nii kultuuriliselt, majanduslikult, poliitiliselt kui ka kõiges muus...ainuke asi mis sama on on see et mängitakse jalgpalli mõlemas mitte korvpalli ega mõnda muud mängu. publikut ega ka riike ei saa üldsegi võrrelda.
rein - kui oksendada tahad siis WC on kõige parem koht selle jaoks.....ei usu et naabritele meeldib vaadata seda pealt kui mõni õues oksendab nii aga nüüd asja kallale reinikene.....vaata ma kohe nüüd tahaks kindlasti jälle teada kus ma kirjutasin et minu silmis on tema väärtus 0 ja üleüldse mingist väärtusest kirjutasin või kasvõi sarnasest asjast??? ma rääkisin ainult sellest kuradi soccerneti nimest mitte mingist kuradi väärtusest! JA KURAT KUI SULLE EI MEELDI FLORAGA SEONDUV JA JUTT FLORAST SIIS ÄRA KURAT TULE FLORA TEEMASSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! närvi ajavad siuksed kes tulevad võõrasse teemasse ja siis hakkavad hüppama et kuule mulle ei meeldi see jutt millest siin teemas räägitakse ja muu blablabla.
täpselt seda mõtlesingi mida triin.e ütles......vähemalt mõnigi normaalne inimene veel siin maailmas olemas
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustJA KURAT KUI SULLE EI MEELDI FLORAGA SEONDUV JA JUTT FLORAST SIIS ÄRA KURAT TULE FLORA TEEMASSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! närvi ajavad siuksed kes tulevad võõrasse teemasse ja siis hakkavad hüppama et kuule mulle ei meeldi see jutt millest siin teemas räägitakse ja muu blablabla.
PS!!! Hüppamise koha pealt võiksid sa oma nokakese kinni hoida. Küllap saad aru mida ma mõtlen.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
[QUOTE=Rein;725260]Mulle meeldib Flora teema. Ausõna. Alati kui seda teemat loen, siis saan naerda. Sinu postid ajavad mind naerma ja sa oled mu arust üks paremaid [SIZE=3]KOOMIKUID!!!
Rein, kas sul on alaväärsuskompleksid??
Ime ei ole et Eestis fännlus ei arene kui sinusuguste pärast ei julge võibolla mõned staadionil oma suukestki laulmise eesmärgil lahti teha, kardavad et saavad sult foorumis kohe nuhelda... ja kui Sulle meeldib staadionil vaikselt mängu vaadata et äkki muidu häirib teisi, siis soovitan Sul foorumis samuti talitada, vaikselt lugeda aga mitte mingeid kibestunud tekste kirjutada..
Kommentaar
-
Algselt postitas manpe Vaata postitustFlorakad, mitmega kavatsete Warriorit võita ?
Või äkki tahate kaotada vms ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustPS!!! Hüppamise koha pealt võiksid sa oma nokakese kinni hoida. Küllap saad aru mida ma mõtlen.[/COLOR][/B]
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustniiiii........... tema põhimõtted on lihtsalt need mille pärast seda peaks tegema......ehk siis alguses Levadia.....siis Trans.....jne et põhimõtteliselt klubide poolt kus venelasi rohkem kui eestlasi mängimas....nende klubide treeninggruppidest ei hakka üldsegi rääkima......
Kommentaar
-
Algselt postitas triin.e Vaata postitust
muigamapanev fakt, kuidas postitaja nimega "eestimees" on klubi toetaja, kus parematel päevadel algkoosseisus 9 mitte-eestlast.
Lihtsalt koomiline fakt ja kõik.
ma ei vaata transi mängijate passi, et mis seal on kah - eestlane või muulane. ma toetan klubi mitte mängijaid eraldi vä gruznov. sa mine karju on flooora edasi. labane jutt sul neiuke
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar