Algselt postitas gianluca
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
minu rikutus lubab küll oletada, et meie vuti AU, MÕISTUSE JA SÜDAMETUNNISTUSE hiljutine haiglane pealehüppamine levadiale ja rüütlile toob kaasa kolmandaks ning väga tõenäoliselt ka järgmise hooaja uefa karikasarjast välja jäämise
Kommentaar
-
Algselt postitas jorss Vaata postitustminu rikutus lubab küll oletada, et meie vuti AU, MÕISTUSE JA SÜDAMETUNNISTUSE hiljutine haiglane pealehüppamine levadiale ja rüütlile toob kaasa kolmandaks ning väga tõenäoliselt ka järgmise hooaja uefa karikasarjast välja jäämiseInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas bomb Vaata postitustNoh, kui kolmas koht siis kindlalt Intertoto tuleb, sest karikast langes Flora välja. Võibolla Fairplay loosimises veab. Ei oska öelda, mis seal tabeliseis on.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustJääb loota, et Trans ja Levadia jõuavad karikafinaali.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustJääb loota, et Trans ja Levadia jõuavad karikafinaali.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pilt Vaata postitustFlora edukas hooaeg fännluses: http://www.youtube.com/watch?v=6LBd7Ih63ic
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustMina kui suurim Flora fänn ka kohe esimesel pildil nii änksalt
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar